Ö&B lockar kunder till butik med kampanjer

– Litium har smarta paketeringar som redan från start fungerar i den mobila kanalen och som stöder våra slimmade processer.

Peter Adell, IT-chef på ÖoB​

Ö&B lockar kunder till butik med kampanjer

– Litium har smarta paketeringar som redan från start fungerar i den mobila kanalen och som stöder våra slimmade processer.

Peter Adell, IT-chef på ÖoB​

ÖoB satsar på att öka försäljningen i sina fler än 100 butiker genom kraftfull produktmarknadsföring i de digitala kanalerna. Stort fokus ligger på kampanjer för att locka kunderna till butik.

– Efter en noggrann förstudie valde vi Litium eftersom det är den plattform som bäst uppfyller våra krav både på kort och lång sikt, säger Peter Adell, IT-chef på ÖoB. Litium har smarta paketeringar som redan från start fungerar i den mobila kanalen och som stöder våra slimmade processer. Det kommer att resultera i ökad försäljning och minskade kostnader.

– Att ÖoB väljer Litium och vår B2C-Accelerator är riktigt kul och bevisar det stora värdet av paketering för kunden, säger Henrik Lundin, produktchef på Litium. Man får en toppmodern responsiv webb som dessutom är billigare att förvalta tack vare att så mycket ingår i Acceleratorn. Mer standard och mindre skräddarsytt ger lägre utvecklingskostnader och ger kunden möjlighet att lägga sin budget på det som ger dem ett försprång mot sina konkurrenter.

Förutom att ÖoB valt Litium som plattform har man också tecknat avtal med Litium för affärskritisk drift med dygnet-runt-bevakning.

Dela i sociala medier

Om Ö&B

Hos oss hittar du samma varor som på andra varuhus. Enda skillnaden är att det är lägre priser hos oss!

Efter över 40 år på marknaden är Runsvengruppen-ägda ÖoB idag en av landets ledande lågpriskedjor. ÖoB är ett av Sveriges tio starkaste varumärken inom detaljhandeln. Kedjan har över 100 varuhus runt om i landet, sysselsätter drygt 1 500 personer och omsätter ca 4 mdkr. Runsvengruppen har under en lång tid haft en mycket stabil tillväxt och lönsamhet och är därför finansiellt mycket stark.

 

www.öob.se

Bransch

Partner

Columbus logo