Utbildning och certifiering

Litium erbjuder utbildning och certifieringar för kunder och partners. Dessa är speciellt utformade för olika roller med syftet att öka kunskapen och kunna arbeta mer effektivt med vår produkt. 

Litium Certified Developer

Ger dig kunskaper i utveckling och arkitektur på Litium Accelerator samt plattformen Litium 8, såväl som kunskap om den underliggande arkitekturen. Förkunskaper: goda kunskaper om Microsoft ASP.NET MVC utveckling I Visual Studio. Certifieringen avslutas med ett test.

Litium Business Consultant

Ger dig kunskaper i Litiums produkter för att kunna möta kunders behov och mål med sin verksamhet. Vi går igenom koncept och funktioner i plattformen, Litium Accelerator och add-ons, samt hur man kör en Best Practice Workshop. Grundläggande kunskaper i e-handel och webbteknologier krävs.

Litium Sales Specialist

Litium Sales Specialist ger dig en grundlig genomgång av Litiums värdeerbjudande och unika kundfördelar, samt metod och process för framgångsrik införsäljning. Inga förkunskaper krävs. Det är en endagsutbildning.

Litium användarutbildning

Denna kurs är för dig som arbetar i Litiums plattform. Utbildningen riktar sig till dig som ska arbeta med innehåll på webbplatsen. Du får lära dig att skapa sidor och arbeta med text, bilder och länkar. Denna utbildningsform som samlar deltagare från olika företag leder ofta till uppskattade erfarenhetsutbyten.

Litium Certified Developer / Business Consultant / Sales Specialist - 13 december 13:00

För dig som redan jobbat i några Litium-projekt erbjuds möjlighet att genomföra enbart själva certifieringstestet. Testet utförs digitalt och man har 30-40 minuter på sig beroende på test.

Pris 1500 0 SEK

Skriv ditt namn, emailadress och vilken certifiering du är intresserad av och skicka till: utbildning@litium.com

Har du några frågor eller saknar du någon utbildning? Kontakta oss på utbildning@litium.com eller ring 08-586 434 00

Allmänna villkor för deltagare
Bokningen är bindande. Vid utebliven närvaro debiteras 2000 SEK.
Avbokning får ske kostnadsfritt upp till 48 timmar innan utbildningstillfället.
Vid förhinder eller sjukdom kan platsen alltid överlåtas till en kollega.
Litiums allmänna villkor gäller, se: https://www.litium.se/legal/allmanna-villkor
Litium förbehåller sig rätten att ställa in ett utbildningstillfälle senast 48 timmar innan utbildningstillfället. Certifikatet gäller tillsvidare i tvåårsperioder.
Samtliga priser är angivna exklusive moms.