Utbildning och certifiering

Litium erbjuder utbildning och certifieringar för kunder och partners. Dessa är speciellt utformade för olika roller med syftet att öka kunskapen och kunna arbeta mer effektivt med vår produkt. 

Litium användarutbildning

Denna kurs är för dig som arbetar i Litiums plattform. Utbildningen riktar sig till dig som ska arbeta med innehåll på webbplatsen. Du får lära dig att skapa sidor och arbeta med text, bilder och länkar. Denna utbildningsform som samlar deltagare från olika företag leder ofta till uppskattade erfarenhetsutbyten.

Litium Business Consultant

Ger dig kunskaper i Litiums produkter för att kunna möta kunders behov och mål med sin verksamhet. Vi går igenom koncept och funktioner i plattformen, Litium Accelerator och add-ons. Grundläggande kunskaper i e-handel och webbteknologier krävs.

Litium Developer Training

Ger dig kunskaper i utveckling och arkitektur på Litium Accelerator samt plattformen Litium 8, såväl som kunskap om den underliggande arkitekturen.

Litium Sales Specialist

Den här kursen ger dig en grundlig genomgång av Litiums värdeerbjudande och unika kundfördelar, samt metod och process för framgångsrik införsäljning. Inga förkunskaper krävs.

Litium Best Practice Specialist

Litium Best Practice Workshop är en halvdagsutbildning där vi ger dig kunskap och verktyg för hur du ordnar och håller BPW’s på bästa sätt på egen hand! Vi delar här med oss av våra bästa och smartaste tricks till dig så att även dina workshops blir framgångsrika!

Har du några frågor eller saknar du någon utbildning? Kontakta oss på utbildning@litium.com eller ring 08-586 434 00

Allmänna villkor för deltagare
Bokningen är bindande. Vid utebliven närvaro debiteras 2000 SEK.
Avbokning får ske kostnadsfritt upp till 48 timmar innan utbildningstillfället.
Vid förhinder eller sjukdom kan platsen alltid överlåtas till en kollega.
Litiums allmänna villkor gäller, se: https://www.litium.se/legal/allmanna-villkor
Litium förbehåller sig rätten att ställa in ett utbildningstillfälle senast 48 timmar innan utbildningstillfället. Certifikatet gäller tillsvidare i tvåårsperioder.
Samtliga priser är angivna exklusive moms.