Litium personalisering

Skräddarsydda kundupplevelser

Konvertera besökare till köpande kunder

Kundernas förväntningar ökar ständigt. För att vara relevant måste ni vara säkra på att varje kundupplevelse blir personlig. Ni måste aktivt presentera relevanta och personliga erbjudanden i alla kanaler. Om kunderna inte hittar eller erbjuds vad de letar efter så vänder de sig någon annanstans. Alla företag behöver skräddarsy och anpassa upplevelser för sina kunder genom att lägga fram relevanta erbjudanden och innehåll för att kunna konvertera besökare till köpande kunder.  

Produktrekommendationer

Öka försäljningen och förbättra kundupplevelsen genom att rekommendera de mest relevanta erbjudandena.

Produktmarknadsföring

Vissa av funktionerna i den här funktionsuppsättningen innehåller prissättning och produkt-per-kundgrupp för B2B.

Segmentering

En anpassad konversation ökar nöjdhet och lojalitet hos kunderna.

Kvinna dator gul tröja team ler

Litium personalisering ger er även;

Anpassat innehåll

Anpassade landningssidor skapas genom inställningsblock som bara ska visas för vissa kundsegment. Litium ger er många inbyggda funktioner som fungerar med anpassade erbjudanden. Dessa funktioner är flexibla och kan skräddarsys för att passa kundernas behov.

Meeting

Litium personalisering ger er även;

Kampanjer

Litium erbjuder färdigställd support för omfattande och avancerad planering och konfiguration av kampanjer. Vårt erbjudande ger support till alla faser, från planering till genomförande, för lönsam tillväxt. Läs mer på vår sida ”Tillväxt genom kampanjer”.

/

Sök

Litium erbjuder ett avancerat sökramverk med viktiga funktioner för sökning och filtrering. Det innefattar sökning efter innehåll, produkter och kategorier såväl som näraliggande sökresultat för att öka användarupplevelsen. Litium-sökfunktionen erbjuder exempelvis avancerade produktfilter, dynamiskt sök samt avancerade produktfilter, synonymhantering och sortering. 

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.