Cloud hosting

Cloud hosting ingår

Med Litium Commerce Cloud ingår hosting av plattformen och din lösning. Det innebär att vi tar hand om all hosting, vilket låter dig fokusera på din verksamhet. För de flesta andra plattformar måste du köpa hosting av din butik och din lösning från en separat hostingleverantör. Med Litium tar vi hand om allt, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Fördelar

  • Hosting ingår: Litium-plattformen, din anpassade storefront och alla integrationer körs i Litium Cloud.
  • En leverantör: Bli av med krånglet med flera hostingleverantörer som delar ansvaret för din affärskritiska onlineverksamhet.
cloud

Skalbarhet

På Litium har vi över ett decenniums erfarenhet av att hosta krävande och affärskritiska onlineföretag.

Litium kommer aldrig att vara flaskhalsen för din tillväxt, oavsett om du växer genom antalet produkter, besökare, varumärken eller marknader.

Vi är stolta över att se hur våra kunder har vuxit från miljoner till miljarder i intäkter på Litium-plattformen. Och de fortsätter att växa.

Med Litium finns det ingen begränsning:

  • - till antalet butiker eller varumärken du kan ha i samma installation
  • - ingen begränsning till hur många länder, försäljningskanaler eller marknader du kan rikta dig till
  • - inga geografiska begränsningar
  • - ingen begränsning till hur många samtidiga kampanjer du kan köra
Och detta är bara några exempel på Litiums skalbara arkitektur.

Automatisk skalning med en serverlös arkitektur

För många företag finns det perioder där försäljningen varierar periodvis. När det är försäljningstoppar är det viktigt att systemet kan skala upp med nödvändiga resurser för att hantera antalet besökare med en bra användarupplevelse inklusive snabba svarstider. Och när det är lugnare perioder bör systemet kunna skalas ned, och du bör inte behöva betala för några oanvända resurser.

Tack vare en serverlös arkitektur skalar Litium automatiskt upp och ned, och du behöver bara betala för de nödvändiga resurserna för att uppfylla dina kunders förväntningar.

Fördelar 

  • Automatisk skalning
  • Betala endast för det du använder

"Under vintern och i synnerhet kring jul stod det klart hur viktigt det är att ha en stabil plattform med inbyggd flexibilitet. Vi kunde snabbt skala upp hela vår miljö för att anpassa oss till efterfrågan och på så sätt hantera all trafik utan att göra avkallkundupplevelsen. "

- Niklas Dahlros, COO, Vinga

 

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.