Solution partner

Oavsett vad ni behöver så erbjuder Litiums Solution partners expertis i världsklass som lyfter ditt företag. De tillhandahåller allt från design och integrationer till konsulting och kan hjälpa dig att bygga allt från början eller optimera er befintliga handelsförsäljning och digitala marknadsföring. 

Premium solution partners

Columbus

Columbus är en av nordens största och mest uppskattade konsultföretag inom e-handel och digitala kundupplevelser.

Consid

Consid har en bred och mångårig erfarenhet av att designa och utveckla innovativa lösningar för webb och e-handel

Distancify

Distancify är affärsdrivna utvecklare som hjälper företag att ta sin digitala handel till nästa nivå, oavsett var de är idag.

Exsitec

Våra specialister inom e-handel, digital marknadsföring och SEO hjälper er att få tillväxt och lönsamhet i den digitala affären. Vi på Exsitec tar ansvar för helheten och tar sikte på era affärsmål.

Knowit

Knowit är ett av Nordens ledande konsultbolag. Vår lokala närvaro säkerställer en god kundkännedom, ett starkt engagemang och en hög leveranssäkerhet

Motillo

Vi hjälper våra kunder att bli marknadsledande, genom att skapa förstklassiga e-handelsupplevelser.

Toxic

Toxic är en komplett digital partner med ett brett produkt- och tjänsteutbud med expertis inom behovsanalys, design, utveckling, integration, förvaltning och marknadsföring.

Solution partners

3bits

3bits Consulting har lång erfarenhet av att bygga avancerade digitala lösningar för e-handel som är fullt integrerad med underliggande system.

B3 Grit

Vårt kunnande, mod och ambitioner är vårt erbjudande – talanger som ger dig insikter och förutsättningar för att lyckas. Med stor mångfald och en inkluderande kultur gör vi skillnad, inte bara genom teknik.

Bizkit

Bizkit är en digital byrå med lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och användande av digitala verktyg.

Capo

Capo bedriver konsultverksamhet inom PIM, Omnikanal, Webb, E-handel och Print automation.

Cloudnine

Cloud Nine är en oberoende leverantör av digitala lösningar med Nordisk närvaro och kontor i Stockholm och Helsingfors.

Euvic

Euvic hjälper nordiska bolag med Mjukvaruutveckling, IoT, AI och IT-infrastruktur.

Kodexe

Sedan starten 2005 har Kodexe levererat lättillgängliga och resultatfokuserade IT- och webblösningar till stöd för alla typer av företagande.

Mardi gras

Mardi Gras är en digitalbyrå som sätter helheten i fokus. Vår drivkraft är att kunna leverera en komplett lösning.

Maskimer

Maksimer har sedan start 2009 levererat e-handelslösningar till våra kunder där kundupplevelse och konverteringoptimering varit i fokus.

Pando Nexis

Litium-projekt: det optimala tillvägagångssättet. Snabb "Time to Market" följs av kontinuerliga justeringar och förbättringar, det är vår melodi. Vi är kundcentrerade och smidiga i en takt anpassad efter kunden och håller alltid det övergripande målet i åtanke.

Rove

Rove hjälper företag att bli framgångsrika i sin digitala affär genom e-handel och martech.

Top of Minds Go

Top of Minds Go är ett konsultföretag som fokuserar på tekniska implementationer av standardplattformar inom e-handelslösningar, både för B2C och B2B

Zitac Solutions

Zitac Solutions är en digital byrå och ett IT-bolag med fokus på att hjälpa företag sälja produkter och tjänster, genom digitala upplevelser som människor älskar.