Headless & API-first

Framtidssäkrad och flexibel

Du vet säkert att affärs- och tekniska behov kommer att förändras över tiden. Litium ger dig flexibiliteten att effektivt möta de föränderliga kraven över tid, så att du kan skapa de kundresor dina kunder förväntar sig.

En headless, API-first och molnbaserad arkitektur med enastående flexibilitet balanserar behovet av snabb time-to-market med den nödvändiga flexibiliteten att snabbt anpassa sig till nya affärsbehov.

Headless

Med headless är backend och frontend separerade, vilket möjliggör snabbare utvecklingsiterationer. Detta gör det lättare att reagera på nya affärsbehov och bygga unika kundupplevelser.

Fördelar

- Flexibilitet: Effektiv oberoende frontend-utveckling underlättar snabba uppdateringar för att förbättra användarupplevelsen

- Framtidssäkrad: En separat frontend kan lättare ersättas över tid

- Omnikanal: En separat frontend gör det enklare att lägga till flera kanaler som webb, mobilappar med mera

API-first

För att stödja den kundresa du utformar kommer flera applikationer behöva kommunicera. Litiums specialiserade och flexibla API:er gör det enkelt att ansluta till nödvändiga affärsapplikationer som ERP, betalningar, leveranser och mer.

Fördelar

- Snabb anslutning till ERP, betalningar och leveranser

- Flexibilitet för att enkelt lägga till nya funktioner från de bästa leverantörerna

- Framtidssäkrad för att lättare lägga till och ta bort nya applikationer och presentationslager

Cloud-baserad

Glöm de gamla tiderna med besväret att köpa hosting och prata med flera leverantörer. Hosting av plattformen och din lösning ingår i Litium Commerce Cloud. Detta låter dig fokusera mer på din verksamhet. Vi tar hand om resten.

Litium kommer aldrig vara flaskhalsen för din tillväxt, oavsett om du växer genom antalet produkter, besökare, varumärken eller marknader.

Vi är stolta över att se hur våra kunder har vuxit från miljoner till miljarder i omsättning på Litium-plattformen. Och de fortsätter att växa.

Sann flexibilitet

Förutom flexibiliteten i en headless, API-first och serverless molnarkitektur, har Litium en oöverträffad flexibilitet som möjliggör att lösa de mest utmanande affärsbehoven. Vi har mer än ett decenniums erfarenhet av att lösa avancerade kundbehov och vet värdet av verklig flexibilitet.

Jollyroom_case_website

Case: Jollyroom

Vanliga frågor om headless, API-first och cloud

När ni använder Litium som er e-handelsplattform kan ni använda "headless” från början eller när ni vill.

Headless separerar frontend och backend, vilket minskar beroendena mellan dem och leder till snabbare utvecklingsiterationer.
Headless möjliggör snabbare utvecklingsiterationer genom att påskynda utvecklingen både på frontend och backend. Headless ger också flexibilitet för att snabbt anpassa sig till nya behov. Du framtidsäkrar din handel.
För en snabb "time-to-market" rekommenderar vi Litium React accelerator, som är headless och kommunicerar 100% via API:er med Litium-plattformen.
API-first innebär att en stor del av mjukvarudesignen fokuserar på plattformens API:er för att underlätta integrationer med andra applikationer.
Med en molnbaserad plattform som Litium ingår hosting. Detta innebär att du inte behöver köpa hosting från en separat hostingleverantör.

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.