Snabbt och flexibelt med headless

Med Litium headless commerce är backend och frontend separerade, vilket möjliggör snabbare utvecklings-
iterationer. Detta gör det enklare för dig att reagera på nya affärsbehov och skapa unika kundupplevelser.

1. Din oförglömliga varumärkesupplevelse

Genom att befria frontend från beroenden av backend möjliggörs snabba och frekventa frontend-släpp. Detta hjälper dig att ligga steget före konkurrenterna genom att leverera oförglömliga varumärkes- och kundupplevelser.

2. Framtidssäkrad

Världen förändras ständigt. Med headless commerce lägger du till ett lager av flexibilitet och gör dig själv mer redo att snabbt anpassa dig till nya behov. Nya presentationslager och frontend-teknologier kan läggas till ovanpå backenden för att möta alla tänkbara utmaningar. 

3. Agila team

Med headless commerce blir det lättare för dina utvecklingsteam att arbeta med kortare utvecklingsiterationer utan beroenden mellan frontend och backend. Genom att separera rollerna för frontend- och backend-utvecklare blir det enklare att rekrytera nya specialiserade roller och skala ditt team. Våra moderna tekniska ramverk kommer även att locka ny talang. 

Låt innovationen börja.

Case: Didriksons

mockup_didriksons

Kickstarta headless med Litium accelerator

Få ett försprång med Litium React accelerator byggd på Next.js och de senaste frontend-teknologierna. Alla grundläggande sidor och komponenter för att snabbt komma igång med utvecklingen.

Vanliga frågor om headless

När ni använder Litium som er e-handelsplattform kan ni använda "headless” från början eller när ni vill.

Headless separerar frontend och backend, vilket minskar beroendena mellan dem och leder till snabbare utvecklingsiterationer.
Headless möjliggör snabbare utvecklingsiterationer genom att påskynda utvecklingen både på frontend och backend. Headless ger också flexibilitet för att snabbt anpassa sig till nya behov. Du framtidsäkrar din handel.
För en snabb "time-to-market" rekommenderar vi Litium React accelerator, som är headless och kommunicerar 100% via API:er med Litium-plattformen.

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.