Tillverkande företag

Från leadgenerering till en datadriven kundportal – Litium har vad du behöver.

Varför Litium är perfekt för tillverkande företag

Med Litium kan du enkelt komma i gång med ditt digitala arbete, steg för steg och i den takt som passar ditt företag, samtidigt som du får en god avkastning. Från leadgenerering och en produktwebb till datadriven, komplett e-handel på flera marknader – vi hjälper dig från A till Ö. Med Litium kan du hjälpa dina kunder dygnet runt, oavsett marknad, segment eller produktkomplexitet. Spara administrativ tid med Litium. 

Några av våra kunder

eleiko-logo Brafab Bevego Ballingslöv Addtech_logo Vinga_Sweden-logo Tingstad-1024x236

Vad vill du göra?

  • Digitalisera ditt erbjudande

    Kom igång snabbt och tryggt. Digitalisera enkelt hela eller delar av ditt erbjudande med låg risk. Vi hjälper dig hela vägen dit. Väx med hjälp av leadgenerering eller lägg till nya segment och marknader.

  • Komplett, datadriven digital handel

    Vässa din konkurrenskraft och ge kunderna överlägsen service! Ställ in din varumärkesprofilerade kundportal. Stick ut, fatta datadrivna beslut och jobba effektivt med din produktinformation för att öka leadgenereringen och merförsälja till befintliga kunder.

Vanliga frågor

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får om Litium och tillverkande företag.

Litium erbjuder en bra total ägarkostnad. Detta inkluderar direkta och indirekta kostnader, både vid uppstart och över tid. Kontakta oss om du vill veta mer. Vi finns här för att hjälpa dig beräkna TCO för ditt specifika projekt.
Litium erbjuder en attraktiv, skalbar pay-as-you-grow-modell. Kontakta oss om du vill veta mer.
Litium insikter

B2B Commerce Maturity Ladder

Var befinner du dig på mognadsstegen? Mognadsstegen vänder sig till företag som idag jobbar med digital marknadsföring och funderar på att digitalisera delar av sitt erbjudande, till företag med kompletta, datadrivna lösningar för e-handel eller kundportal.  

Är du intresserad av vår plattform?