Tillverkande företag

Ta nästa steg mot en komplett, datadriven e-handel och kundportal.

bevent_rasch kopiera-1

Förbättra kundupplevelsen och försäljningen

Öka din konkurrenskraft, ge kunderna överlägsen service och skapa en varumärkesprofilerad kundportal. Stick ut från konkurrenterna, fatta datadrivna beslut och jobba effektivt med din produktinformation för att skapa ett ökat behov och merförsäljning till nuvarande kunder. 

Hur kan Litium hjälpa er?

Skapa din kundportal

Idag kräver kunder support dygnet runt. Ge dina kunder upplevelsen de förtjänar och se till att de alltid har tillgång till support. Litium ger dig en grundläggande kundportal som hjälper dig att leverera kundtjänst dygnet runt även när personalen har gått hem för dagen. Du kan också lägga till nya tjänster i efterhand.  

Flexibilitet efter dina unika behov

Varje företag är unikt och därför är det avgörande att man är flexibel. Litium ger dig 100 % flexibilitet samtidigt som du får komponenter för best practice inbyggt i plattformen. Valet är ditt. I takt med att du lär dig mer och mer om dina kunders beteenden behöver du att kunna vara flexibel nog att justera dina stödsystem och anpassa dig till nya affärsmöjligheter.  Med Litium får du API-koppling och färdiga tillägg för olika system och tjänster för att effektivisera dina verksamhetsprocesser.

Samma produktinformation överallt

Effektivisera din produktupplevelse med Litium PIM. Ge alla dina kunder tillgång till samma produktinformation. Ditt varumärke ska erbjuda samma upplevelse, oavsett tid eller plats. PIM handlar om att metodiskt strukturera och visualisera företagets produkter i en ehandel och alla andra kanaler som du använder. Litium PIM hjälper dig också att effektivisera det interna arbetet tack vare det användarvänliga gränssnittet. 

Öka din försäljning

Med Litium kan du öka din försäljning på flera olika sätt. Presentera nyheter, relevant information och erbjudanden effektivt till dina återförsäljare.  Hantera olika kundsegment effektivt med relevant innehåll som produktinformation och priser baserade på kundernas valutor. Marknadsför dina produkter effektivt och jobba med kampanjer för att driva upp försäljningen. 

Dubblad orderingång och ökad kundnöjdhet

Läs caset från Bevent Rasch

Ny guide:The Ultimate B2B Guide 2024

Förbättra din förståelse inom digital B2B-handel och få värdefulla tips och råd Ladda ner vår guide med 73 sidor av nödvändiga insikter för dig som jobbar B2B 👇

  • Med vår nya e-handelslösning kan vi möta kunden oavsett var på köpresan de befinner sig

    – Lukas Baranauskis, Online sales and marketing specialist på BE Group

  • Kunderna upplever att det känns enkelt och liknar en B2C-handel, vilket många idag är vana vid. Även internt finns en positiv upplevelse av systemet och vi ser framför allt en stor vinst i att både vi och kunderna använder samma system

    – Martin Hjalmarsson, projektledare på Bevent Rasch

  • Säljstödet har gjort att vi kan lägga mer tid på ytterligare kundutveckling istället för att stansa ordrar. Den viktiga dialogen mellan kunder och säljare har dessutom blivit ännu tätare, jämfört med tidigare

    – Anders Freyschuss, VD på Bevent Rasch.

Vanliga frågor:

Här har vi samlat några vanliga frågor som ofta kommer från tillverkande företag.

Litium erbjuder en flexibel och skalbar plattform för digital handel med ett inbyggt PIM. Med Litium ingår allt för att ge era kunder en exceptionell kundupplevelse oavsett om du vill ha en komplett ehandel eller en kundportal. Vi har integrationer till de största ERP-företagen.
För en snabb "time to market" rekommenderar vi Litium React-acceleratorn, som är "headless" och kommunicerar helt via API:er med Litium-plattformen.
Genom att investera i en kundportal kan du förbättra dina kundrelationer, öka den operationella effektiviteten och skaffa dig en konkurrensfördel på marknaden. Fördelarna med en kundportal sträcker sig bortom en väl fungerande kommunikation – det är ett kraftfullt verktyg som kan förändra sättet du interagerar med dina kunder och leda till ökad kundnöjdhet och ökade affärer.
PIM och ERP bör samverka för ett effektivt informationsflöde och synkroniserad produktinformation. Genom att integrera dem får du fördelarna från båda systemen. Litium erbjuder ERP-integrationer. Även om ERP hanterar olika verksamhetsdelar, behövs ett PIM för optimal produktinformationshantering inom digital handel. Resultatet blir förbättrad datakvalitet, kundupplevelser och konkurrensfördel. ERP är värdefullt, men PIM är ett nödvändigt komplement för framgångsrik försäljning digitalt.
Litium erbjuder en attraktiv, skalbar pay-as-you-grow-modell. Vi har en låg TCO (Total cost of ownership). Kontakta oss om du vill veta mer.

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.