Om oss

En skalbar ehandelsplattform för företag som vill ha digital framgång 

Litium i korthet

200+ kunder

40+ lösningspartners

30+ anställda

2000+ m € sales

Det här är Litium

Litium är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper företag inom B2B och B2C att accelerera sin produktförsäljning, snabbt skala upp sin verksamhet, nå nya marknader och samtidigt skapa marknadsledande kundupplevelser. Vårt mål är helt enkelt att göra det möjligt för våra kunder att överträffa sina konkurrenter.

 

 

Snabb, flexibel med fokus på tillväxt

I takt med digitaliseringen har också handeln förändrats. För att snabbt kunna agera på nya möjligheter och vara konkurrenskraftiga måste företag ha rätt förutsättningar. Det är utifrån dessa principer som vi utvecklar vår e-handelsplattform. Med en snabb och flexibel lösning som fokuserar på tillväxt, kommer ditt företag att vara steget före konkurrenterna.

Baserad i Skandinavien, designad för världen

Litium är ett tillväxtföretag med ca 30 anställda av olika nationaliteter på våra kontor i Stockholm, Jönköping, Oslo och Köpenhamn. Vi är baserade i Skandinavien, men våra kunder är verksamma över hela världen på fler än 150 marknader, från Stockholm till Tokyo.

Vår historia

Sedan vi startade upp företaget 1998 har vi hjälpt företag att gå över till den digitala arenan. Vi insåg tidigt hur viktigt ehandel skulle bli för framgångsrikt entreprenörskap.  
 
Vårt namn, Litium, representerar ett av de första ämnena som formades under Big Bang – en analogi för energin vi investerar i allt vi gör. Vi vill göra digital handel tillgängligt för alla, och utmana de som säljer digitalt.  

Idag strävar vi efter att vara den perfekta partnern och leverera verktyg och vägledning som stora och medelstora företag behöver för att lyckas med en av dagens största utmaningar – och möjligheter – på den moderna marknaden.   

Litium har varit noterat på Nasdaq First North Growth Market sedan december 2020.  

Litium staff working

Våra fem värderingar, vilka vi är stolta över och som lägger grunden för allt vi gör. 

Vi är "crafters of commerce"

För att bygga upp framtiden måste vi förstå nuet. Utöver att bygga upp Litium måste alla våra anställda förstå processerna och utmaningarna som våra kunder jobbar med just nu, varje dag. Vårt know-how är vår största styrka. 

Litium staff taking a coffe

Våra fem värderingar, vilka vi är stolta över och som lägger grunden för allt vi gör. 

Professionalism

För att lyckas måste vi vara engagerade och professionella. Detta gäller för hela vårt arbete. Vi behöver tydliga mål, effektiva processer och smarta beslut. Det är så vi respekterar vårt arbete, oss själva och våra kollegor.

Litium staff talking

Våra fem värderingar, vilka vi är stolta över och som lägger grunden för allt vi gör. 

Lita på varandra

På Litium tror vi på varandras förmågor. Vi tror på att alla kan leverera på sitt sätt, att alla kan följa sin egen intuition och passion. Det är så vi växer som individer och företag. 

Litium Staff Anna-Karin & Solomiya

Våra fem värderingar, vilka vi är stolta över och som lägger grunden för allt vi gör. 

Vänlighet

Vi skapar framtiden inom handel. Ibland blir det lite kaotiskt. Det är därför det är så viktigt att vara vänlig och hjälpa till när vi kan.  Att våga och kunna be om hjälp är en styrka. Hos oss är målet att få hjälp utan att ens behöva be om den.

Litium staff outside

Våra fem värderingar, vilka vi är stolta över och som lägger grunden för allt vi gör. 

Våga gå utanför boxen

Vi måste våga utmana status quo.  Annars kan vi aldrig vara bättre än våra konkurrenter. Vi måste prova nya tankesätt och arbetsmetoder, och vi måste pusha våra medarbetare och kunder till att göra detsamma -  varje dag. 

/

  • På Litium lever vi och andas e-handel. Hela vår grundidé bygger på att kunna och förstå branschen och överföra dessa kunskaper till våra produkter. Kunskap trumfar teknik i alla lägen. 

    – Litium

Vill du lära känna oss?

Tveka inte att kontakta oss. Vi vill gärna lära känna dig.

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.