Retail

Samlad kundupplevelse – oavsett kanal eller marknad

Varför Litium är en perfekt matchning

Litium hjälper dig marknadsföra ditt varumärke och dina produkter i alla digitala kanaler. Med hjälp av bra sök- och filterfunktioner, produktinformation och rekommendationer hjälper du kunderna att hitta rätt produkt. Jobba på ett strukturerat sätt med produktinformation, kundlojalitet och returer. Litium är en komplett svit som innehåller CMS, PIM och ehandel, men vi har också stöd för headless. Du bestämmer själv hur du vill utforma lösningen! 

 

Några av våra kunder

Lindex-logo bemz logo uhip Ballingslöv Oob_logo

Vad vill du göra?

En enhetlig kundupplevelse i alla kanaler

Gör det enklare att bygga upp ditt varumärke och erbjuda dina produkter i alla digitala kanaler och på alla marknader. Gör det möjligt att skapa den digitala varumärkesupplevelse dina kunder vill ha och skapa en enhetlig kundupplevelse för såväl omni-channel som unified commerce . En plattform, alla kanaler!

Återkommande kunder

Gör det lätt för kunder att hitta rätt produkt med informationen de behöver, oavsett vilken kanal de befinner sig i. Genom vårt PIM kan du förenkla produkthantering och skapa riktiga upplevelser i den digitala världen. Använd produktrekommendationer, sök- och filterfunktioner för att erbjuda en smidig shoppingupplevelse.  

 

 

Problemfri hantering

Säkra din försäljning och tillväxt med Litium Cloud, en teknisk skalbar plattform med 99,9% upptid. Lös snabbt problem när de uppstår. Med Litium får du låga underhållskostnader med flera anslutningsalternativ och modulär handel (API med färdiga integreringar). Få hjälp direkt när du behöver det och minska arbetsbelastning och administrativt arbete genom att automatisera nyckelprocesser för produktberikning, rekommendationer, kampanjer, sök och innehåll. 

  • De viktigaste trenderna för ehandel i framtiden? Min personliga insikt är att kundens tålamod blir kortare och kortare. Därför kommer hastighet att bli allt viktigare. Vi behöver fånga in de där mikrosekunderna som annars kan betyda att kunden går till någon annan. Kort och gott behöver vi ha nolltolerans för fördröjningar.

    – Johan Edling – Enterprise Architect, Lindex

Litium guide

PIM guide för retail

Skapa den bästa kundupplevelsen med PIM. Ladda ner vår guide för att lära dig mer om produktinformationshantering (Product Information Management, PIM). Vanliga frågor

Här har vi samlat några av våra vanligaste frågor

Litium erbjuder en integrerad plattform där allt du behöver finns på ett ställe (ehandel, PIM och CMS). Du kan dock självklart köra headless om du hellre vill det.
Spara tid genom att inte börja från noll. Litium Accelerator ger dig en ehandel som grundats på kunskap från andra företag. Genom att använda best pratices erbjuder vi färdiga komponenter som ger dig snabbare time-to-market. Acceleratorn gör det enklare att skapa fantastiska kundupplevelser samt minskar implementeringstider och underhållskostnader. Kontakta oss om du vill se hur lösningen kan se ut för dig.
Med Litium kan du välja vilka betalningsmetoder du vill. Med globaliseringsramverket kan du enkelt skapa en konfiguration som passar just dig.
Litium erbjuder en attraktiv, skalbar pay-as-you-grow-modell. Acceleratorn ingår helt kostnadsfritt i Litium Commerce Cloud. Du kan också köra headless. Kontakta oss om du vill veta mer.
Vi tillhandahåller våra tjänster till flera olika företag inom detaljhandel. Dessa inkluderar bland annat Lindex, Life, ÖoB och Home&Cottage.

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.