Brands

Bygg ditt varumärke i alla kanaler och marknader 

Varför Litium är den perfekta matchningen för dig

Med Litium kan du enkelt bygga upp ett starkt varumärke på alla digitala kanaler och marknader samtidigt som du tillgängliggör ditt produktutbud online. Litiums plattform är byggd för att hantera både återförsäljningskanaler och D2C-försäljning. Du kan effektivt planera och schemalägga dina produktsläpp och säsongslanseringar i alla kanaler. Håll alla dina kunder uppdaterade med samma information när du använder vårt globaliseringsramverk och spara tid internt när du använder en effektiv plattform.  

Några av våra kunder

Didriksons-logo-new-1 Houdini_Primary_Logotype_BLACK Gudrunsjoeden_Logo-1 Ballingslöv Casall tapwell
Litium insikter

Ny rapport – Nordic Digital Commerce in B2B 2024

För åttonde året i rad publicerar Litium en undersökning med syftet att kartlägga hur nordiska B2B-företag arbetar och ser på digital handel. Studien genomfördes under januari 2024 och bygger på svar från 932 respondenter i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom en digital enkät.

Vad vill du göra?

Bygg och stärk ditt varumärke

Bygg och stärk ditt varumärke i digitala kanaler och välj att synas med dina produkter. När du har 100 procent flexibilitet utan begränsningar kan du bygga upp den varumärkesupplevelse dina kunder förväntar sig. Litiums PIM och CMS är byggda specifikt för ehandel. De gör det enkelt och smidigt för dig att hantera innehåll och produkter. Säkerställ att dina produkter sticker ut genom att presentera och berika produktinformationen så att dina kunder kan hitta och välja de produkter som passar deras behov. 

Rätt erbjudande till rätt person

Presentera automatiserade produktsamlingar till kunder utifrån realtidsbaserad information. Det kan innefatta allt från lagersaldo till kundbeteenden. På så sätt presenteras rätt erbjudande och produkter för rätt personer i rätt kanaler. Om du har flera webbplatser och språk kan du hantera ditt innehåll på ett enkelt sätt till både detaljhandlare och kunder när du använder PIM som bas. Med Litium kan du också skapa och hantera flexibla och avancerade kampanjer och rabattupplägg. Hantera alla typer av prestandanivåer från flera kampanjer samtidigt med komplexa inställningar. 

Lägg till nya geografiska marknader

Väx genom att lägga till nya marknader, nå ut till nya kunder och skräddarsy din ehandel för att förbättra kundkonverteringen. När du effektivt hanterar din ehandelsplattform minskar du behovet av administrativt arbete, ökar hastigheten och sänker tiden till marknaden. Med Litium får du ett globaliseringsramverk där du enkelt kan skapa och konfigurera nya kanaler, länder och marknader, inklusive betalningsmetoder och flera valutor, språk och landsspecifika momsgrupper. 

Vanliga frågor

Här har vi samlat några av våra vanligaste frågor:

Litium erbjuder en integrerad plattform där allt du behöver finns på ett ställe (ehandel, PIM och CMS). Du kan köra headless om du hellre vill det.
Med Litium kan du välja vilka betalningsmetoder du vill. Med globaliseringsramverket kan du enkelt skapa en konfiguration som passar dig.
Litium erbjuder en attraktiv, skalbar pay-as-you-grow-modell. Kontakta oss för att veta mer.
Litium guide

Din guide till framgångsrik internationalisering

I vår guide tittar vi närmare på möjligheter och utmaningar, ger dig tips om vad du bör tänka på och går igenom vad som behövs för att du ska lyckas med ditt internationaliseringsprojekt. 

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.