Direct-to-consumer D2C

Skapa storytelling som berör för dina produkter och ditt varumärke

Varför är Litiums plattform bra för D2C-företag

Med Litium kan du enkelt ge dig in på nya marknader, attrahera nya kunder och skapa engagerande kundupplevelser. Litiums plattform är byggd för hastighet, flexibilitet och tillväxt. Plattformen ger tillgång till en gränslös handel för företag med stora ambitioner. 

Några av våra kunder

posterton logo HUSKI_WEAR_LOGO_RED_RGB-300 RevolutionRace-860x480 didriksons_logo Casall logo_jollyroom

Vad vill du göra?

Expandera till nya marknader

Förenkla tillväxt via internationell försäljning, nå ut till nya kunder och skräddarsy den digitala handeln för att förbättra kundkonvertering. Effektivare hantering reducerar den administrativa belastningen och ger en kortare time-to-market. Med Litium får du ett globaliseringsramverk där det är enkelt att skapa och konfigurera nya kanaler, länder och marknader, inklusive betalningsmetoder med flera valutor, språk och landspecifika momsgrupper.  

Bygg upp en engagerande kundupplevelse som imponerar på dina kunder

Skapa kundupplevelserna du behöver för att nå ut tillsammans med dina produkter. Med Litium kan du bygga precis det du vill ha. Du får 100 % flexibilitet utan begränsningar. Hantera ditt innehåll och dina produkter på ett enkelt sätt med PIM och CMS som tagits fram specifikt för ehandel. Du kan också välja headless om du vill. Med Litium PIM kan du sticka ut på den digitala arenan genom att presentera detaljerad produktinformation som konverterar besökare till kunder. 

Enkel hantering

Säkra din försäljning och tillväxt med Litium Cloud, en teknisk skalbar plattform med 99,9% upptid. Lös snabbt problem när de uppstår. Med Litium får du låga underhållskostnader med flera anslutningsalternativ och modulär handel (API med färdiga integreringar). Minska arbetsbelastning och administrativt arbete genom att automatisera nyckelprocesser för produktberikning, rekommendationer, kampanjer, sök och innehåll. 

Guide

Din guide till framgångsrik internationalisering

I den här guiden tittar vi närmare på möjligheter och utmaningar, ger dig tips om vad du bör tänka på samt fastställer vad som behövs för att du ska lyckas med ditt internationaliseringsprojekt. 

Vanliga frågor

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om Litium och D2C.

Litium erbjuder en integrerad plattform som samlar allt du behöver på ett ställe (ehandel, PIM och CMS). Du kan dock självklart köra headless om du hellre vill det.
Spara tid genom att inte börja från noll. Litium Accelerator ger dig en ehandel som grundats på kunskap från andra företag. Vi använder best practice för att skapa färdiga komponenter som ger dig snabbare time-to-market. Vår Accelerator gör det enklare att skapa grymma kundupplevelser och minskar både implementeringstider och underhållskostnader. Kontakta oss om du vill veta mer om hur lösningen fungerar för dig.
Med Litium kan du välja vilka betalningsmetoder du vill. Med globaliseringsramverket kan du enkelt skapa en konfiguration som passar dig.
Litium erbjuder en attraktiv, skalbar pay-as-you-grow-modell. Acceleratorn ingår helt kostnadsfritt i Litium Commerce Cloud. Kontakta oss om du vill veta mer!

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.