Arbeta på Litium

Crafters of Commerce

På Litium lever vi för digital handel. Vår idé är baserad på att kunna affären och ta denna kunskap in i vår produkt. Vår hemliga kraft är handel - vill du att det ska vara din superkraft också?

Några fördelar: 

Hälsa och välmående

Vi tror på att företaget går bra när medarbetarna mår bra. Därför erbjuder vi ett generöst bidrag för friskvård och uppmuntrar till aktiviteter för våra anställda.

Frihet och ansvar

Vi ser den digitala arbetsplatsen som viktig och förstår fördelen med att kunna kombinera kontor och hemmaarbete. Vi ger frihet och ansvar, så du kan välja det som är bäst för dig.

Pension

Vi blir alla äldre och det är viktigt att ha en bra plan på plats till pensionen. På Litium erbjuder vi en bra plan och avsättningar för din framtida pension.

Utveckling

Vi är tacksamma för att vi har så många kompetenta och drivna medarbetare, och vi vill allied säkerställa att de kan vara framgångsrika i sina roller. Vi investerar i våra medarbetare och är lyhörda för deras behov.

Var med på vår resa - utmanande och rolig

Att arbeta på Litium innebär att man jobbar i ett företag som vill vara transparenta, schyssta och lätta att förstå. Vi bryr oss om vårt arbete, varandra, våra partners och våra under. Vår molnbaserade plattform för digital handel är en av de ledande i Norden med ambition för att ta oss till en internationell arena. 

I tillägg, när man arbetar med oss kommer du också att arbeta med spännande kunder från hela e-handelsindustrin. Du blir delaktig i resan som många som dessa kunder gör - DTC-stjärnor som Revolution Race, B2C-ledare som Jollyroom, såväl  som B2B-jättar som Tingstad och industriledare som BE group. 

Balans

Vi bryr oss om våra medarbetare på ett vänligt sätt och strävar efter att det ska finnas en bra balans mellan jobb och fritid. Vi ser god hälsa som viktigt för framgång. Därför erbjuder vi bra fördelar när det kommer till semester, sjukvård och friskvård.

Som ett resultat av våra ansträngningar, så har vi bra resultat i vår medarbetarundersökning som utförs av &frankly. Men även om resultaten är bra så forsätter vi att arbeta för att göra saker ännu bättre. Vi är varandras arbetsplats och detta tar vi med oss in på flera sätt i vårt dagliga arbete. 

Möte på Litium

Våra fem värderingar, vilka vi är stolta över och som lägger grunden för allt vi gör. 

Vi är "crafters of commerce"

För att bygga upp framtiden måste vi förstå nuet. Utöver att bygga upp Litium måste alla våra anställda förstå processerna och utmaningarna som våra kunder jobbar med just nu, varje dag. Vårt know-how är vår största styrka. 

Clas-i-mötesrum-1200x627

Våra fem värderingar, vilka vi är stolta över och som lägger grunden för allt vi gör. 

Professionalism

För att lyckas måste vi vara engagerade och professionella. Detta gäller för hela vårt arbete. Vi behöver tydliga mål, effektiva processer och smarta beslut. Det är så vi respekterar vårt arbete, oss själva och våra kollegor.

Litium staff talking

Våra fem värderingar, vilka vi är stolta över och som lägger grunden för allt vi gör. 

Lita på varandra

På Litium tror vi på varandras förmågor. Vi tror på att alla kan leverera på sitt sätt, att alla kan följa sin egen intuition och passion. Det är så vi växer som individer och företag. 

Mercedes-Litium

Våra fem värderingar, vilka vi är stolta över och som lägger grunden för allt vi gör. 

Vänlighet

Vi skapar framtiden inom handel. Ibland blir det lite kaotiskt. Det är därför det är så viktigt att vara vänlig och hjälpa till när vi kan.  Att våga och kunna be om hjälp är en styrka. Hos oss är målet att få hjälp utan att ens behöva be om den.

Litium staff outside

Våra fem värderingar, vilka vi är stolta över och som lägger grunden för allt vi gör. 

Våga gå utanför boxen

Vi måste våga utmana status quo.  Annars kan vi aldrig vara bättre än våra konkurrenter. Vi måste prova nya tankesätt och arbetsmetoder, och vi måste pusha våra medarbetare och kunder till att göra detsamma -  varje dag. 

/

Hitta lediga tjänster på Litium

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.