Arbeta på Litium

Crafters of Commerce

På Litium lever vi för digital handel. Vår idé är baserad på att kunna affären och ta denna kunskap in i vår produkt. Vår hemliga kraft är handel - vill du att det ska vara din superkraft också?

Några fördelar: 

Hälsa och välmående

Vi tror på att företaget går bra när medarbetarna mår bra. Därför erbjuder vi ett generöst bidrag för friskvård och uppmuntrar till aktiviteter för våra anställda.

Frihet och ansvar

Vi ser den digitala arbetsplatsen som viktig och förstår fördelen med att kunna kombinera kontor och hemmaarbete. Vi ger frihet och ansvar, så du kan välja det som är bäst för dig.

Pension

Vi blir alla äldre och det är viktigt att ha en bra plan på plats till pensionen. På Litium erbjuder vi en bra plan och avsättningar för din framtida pension.

Utveckling

Vi är tacksamma för att vi har så många kompetenta och drivna medarbetare, och vi vill allied säkerställa att de kan vara framgångsrika i sina roller. Vi investerar i våra medarbetare och är lyhörda för deras behov.

Var med på vår resa - utmanande och rolig

Att arbeta på Litium innebär att man jobbar i ett företag som vill vara transparenta, schyssta och lätta att förstå. Vi bryr oss om vårt arbete, varandra, våra partners och våra under. Vår molnbaserade plattform för digital handel är en av de ledande i Norden med ambition för att ta oss till en internationell arena. 

I tillägg, när man arbetar med oss kommer du också att arbeta med spännande kunder från hela e-handelsindustrin. Du blir delaktig i resan som många som dessa kunder gör - DTC-stjärnor som Revolution Race, B2C-ledare som Jollyroom, såväl  som B2B-jättar som Tingstad och industriledare som BE group. 

Balans

Vi bryr oss om våra medarbetare på ett vänligt sätt och strävar efter att det ska finnas en bra balans mellan jobb och fritid. Vi ser god hälsa som viktigt för framgång. Därför erbjuder vi bra fördelar när det kommer till semester, sjukvård och friskvård.

Som ett resultat av våra ansträngningar, så har vi bra resultat i vår medarbetarundersökning som utförs av &frankly. Men även om resultaten är bra så forsätter vi att arbeta för att göra saker ännu bättre. Vi är varandras arbetsplats och detta tar vi med oss in på flera sätt i vårt dagliga arbete. 

Hitta lediga tjänster på Litium

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.