Litium Commerce Cloud

E-handel utan gränser.

Litium commerce cloud-400x400_White-1

Snabb och flexibel för tillväxt

Plattformen är utformad för att stödja företag som snabbt vill skala upp sin verksamhet. Det är enkelt att lansera butiker på flera marknader eller starta upp en ny butik under ett annat varumärke. Litium ger avancerat stöd för hantering av flera samtidiga kampanjer och rabatterbjudanden i olika kanaler eller marknader.

Vår moderna teknikplattform ger dig flexibilitet att bygga, skapa och anpassa din e-handel, så att den möter dina behov. Vi kallar det e-handel utan gränser!

Snabb

Hantera stora trafikvolymer och säljtoppar samtidigt som du lanserar produkter på nya marknader eller i fler kanaler. Vi hjälper dig korta tiden som behövs för att du ska komma i gång.

Flexibel

Unika kundupplevelser för ökad support och konvertering. Vårt ramverk för API:er och färdigbyggda kopplingar gör det enkelt att lansera kunddrivna funktioner.

Tillväxt

Utvecklad så att du ska snabbt kunna växa på nya marknader, i nya kanaler eller med nya produkter. Inga gränser, bara höga ambitioner.

Anpassad för skalbarhet

Vi gillar inget bättre än när våra kunder lyckas. För att segra på den digitala marknaden krävs det snabbhet och möjligheten att skala, över alla dimensioner. Därför erbjuder vi en tillväxtbaserad affärsmodell som automatiskt anpassar sig till olika tidpunkter på året. Som kund betalar du bara för hur mycket du säljer eller hur du använder plattformen.

Vi erbjuder också ett Customer Success Program där vi arbetar nära våra kunder för att hjälpa dem utnyttja plattformens alla funktioner till fullo. Med stort fokus på förbättringar, både tekniska och affärsrelaterade, och workshops utvecklar vi våra kunders digitala affärer.

Låga kostnader och effektiv hantering

Litiums plattform ger dig valuta för pengarna, det går snabbt att komma igång till en låg totalkostnad (TCO). Med Litium Accelerator får du enkelt tillgång till färdiga butiker, färdigbyggda integrationer och korta implementeringstider. Kunderna uppskattar att Litium är användarvänlig och enkel att lära sig. Färdiga arbetsflöden och smidig hantering gör att även mindre team kan använda Litium. Det är enkelt och kostnadseffektivt att snabbt lansera en ny e-handelsbutik eller expandera till nya marknader.

Modern teknik

Litium bygger på den senaste tekniken och har ett modernt och lättanvänt användargränssnitt. Förlita dig på skalbara tekniker som är noga utvalda när du utvecklar din affär. Erbjud unika sökfunktioner med inbyggda Litium Search, driven av Elasticsearch. Få en snabb webbplats med Litium CDN, med teknik från Fastly. Skala i vårt moln helt dynamiskt, utan att tappa prestanda. Vår upptid är 99,8% och du behöver aldrig oroa dig för stora mängder besök eller köp.

B2B, B2C och B2B2C

Litium Commerce Cloud är utvecklad för B2C, B2B och B2B2C. För dig som arbetar med B2B finns det stöd för prislistor, komplex orderhantering, konfigurering av produkter, kundspecifika sortiment, reservdelar och förbrukningsartiklar, återkommande beställningar och mer. Du kan läsa mer om vilka tjänster Litium erbjuder till din specifika bransch på våra segmentsidor.

Stort nätverk av samarbetspartners

Att fokusera på det man gör bäst leder till framgång. Litium erbjuder teknik och verktyg som får dig att lyckas. Våra samarbetspartners är ledande inom sina respektive områden och kommer ge dig ett försprång på marknaden. Våra certifierade teknikpartner är alla experter inom e-handel och bidrar med unik spetskompetens inom flera områden. Från olika betalmetoder till möjligheten att skräddarsy kundupplevelsen i din onlinebutik.

Vi vill att våra kunder ska vara redo för framtiden och vara steget före dagens snabbt föränderliga och komplexa affärslandskap. Låt oss mötas och diskutera dina idéer. Låt oss hjälpa dig att nå dina mål. Våra samarbetspartners kan med sina erfarenheter och kunskaper utveckla din e-handel. 

 • Litium som plattform är ärligt talat bland de bästa på marknaden när det handlar om användarupplevelsen. Lätt att förstå, visuell och flexibel med ett enkelt gränssnitt.

  – Daniella Johansson, E-Commerce Manager, Didriksons

 • Enkelhet och flexibilitet är det man vill ha som e-handlare. Vi är aldrig begränsade genom flexibiliteten Litium ger oss. Det är det inte alla plattformen som kan erbjuda

  – Mattias Jacobsson, CEO, Jollyroom

 • För att fortsätta ligga i framkant av utvecklingen för B2B e-handel och möta upp våra kunders allt större efterfrågan på att kunna handla från datorn och i mobilen ville vi framtidssäkra vår e-handel.

  – Simon Molneryd, e-handelsansvarig på Tingstad

 • Så som vi gör affärer idag, i över 100 olika länder, ställer krav på den digitala plattformen. Att vi agerar på många olika geografiska marknader ger en komplex struktur – vi behöver hantera en mängd olika valutor, olika språk, olika varumärken och olika lager. Mycket tack vare stödet för alla varianter och att ett färdigt PIM finns integrerat i Litium kunde vi få en lösning på banan betydligt snabbare än planerat. Istället för en utvecklingstid på flera månader fick vi nu upp en första sajt på några få veckor.

  – Erik Blomberg, vd och grundare av Eleiko Group AB

Vanliga frågor

Vi vet att det uppkommer många frågor när man ska välja plattform. Här har vi samlat några av de vanligt förekommande som vi får.

Litium har fler än 200 kunder som jobbar B2B, B2C och B2B2C. Vår plattform fungerar lika oavsett och används av flertalet ledande nordiska företag som säljer över hela världen. Några exempel är Revolutionrace, Jollyroom, Lindex, Gudrun Sjödén, Houdini, Tingstad samt Addtech. Och många många fler.
Ja, med Litium kan du köra headless eller använda integrerat PIM och CMS. Vi erbjuder friheten att välja.
Litium erbjuder en tillväxtbaserad affärsmodell som är anpassad för skalning. Detta innebär att du betalar för det du använder och att modellen skalar upp automatiskt. Litium erbjuder en låg TCO (total cost of ownership). Kontakta oss för mer information hur det skulle se ut för just dig och ditt företag på curious@litium.com
Litium erbjuder en låg TCO. Det innebär en låg total kostnad för din investering, inte bara den initiala investeringen. Med Litium får du en låg operativ kostnad med en tillväxtbaserad affärsmodell där du betalar för det du använder och försäljning som genereras via plattformen. Kontakta oss för mer information på curious@litium.com
Den senaste versionen av Litium är Litium 8.

Är du intresserad av att veta mer om vår plattform?