Litium Commerce Cloud

Den mest flexibla och skalbara e-handelsplattformen på marknaden. Med ett inbyggd PIM och en modern teknikstack för en exceptionell handelsupplevelse.

Ta reda på varför branschledare väljer Litium​

LCC_new-1

Snabbt och flexibelt för tillväxt

Oavsett om du växer ditt varumärke eller digitaliserar dina försäljningar, tror vi att du behöver flexibilitet för att anpassa plattformen efter ditt företag och snabbhet för att hålla jämna steg med konkurrensen. Med Litium får du båda delarna.

  • Flexibel e-handel som en tjänst för B2B och B2C
  • Inbyggd PIM för lägre total kostnad och snabbare time-to-market.
  • Headless-acceleratorer för snabbare time-to-market.
  • Öppna API:er och appar för att lägga till alla nödvändiga integrationer.
  • Skalbar och serverlös molntjänst för obegränsad tillväxt.

Litium headless

Med "headless commerce" är backend och frontend separerade. Genom denna åtskillnad minimerar du beroenden och väntetider, vilket möjliggör snabbare utvecklingsiterationer. Detta gör det enklare att anpassa sig till nya affärsbehov och skapa unika kundupplevelser. Dessutom kommer en separat frontend att vara lättare att ersätta i framtiden. Eftersom frontend-behoven och teknologierna förändras snabbare än backend, så  med "headless" blir din lösning framtidssäkrad. 

Partner-nätverk
Solution- och techpartners med världsklasskompetens.

Affärsmodell
Attraktiv prismodell och låg total kostnad (TCO).

24/7 support
Stödjer din resa, steg för steg.

Litium Presentation_Sida_31_Bild_0001

Litium insights

  • Få insikter i realtid för all din data (teknisk och ekonomisk), även om den är fördelad på olika platser.
  • En snabb översikt över dina försäljningsstatistik så att du kan vara proaktiv i ditt arbete.
  • Ett verktyg för att övervaka din lösning och insikter för att stödja dina KPI:er och tillväxt.

Affärsmodell anpassad för skalbarhet

Vi älskar att se våra kunder lyckas. För att vinna inom onlineverksamhet krävs det hastighet och skalbarhet på alla nivåer. Därför erbjuder vi en tillväxtbaserad affärsmodell som följer säsongsmönster och skalar automatiskt. Som kund betalar du endast för användning och försäljning genererad genom plattformen.

Vi erbjuder också ett Customer Success-program där vi samarbetar nära med våra kunder på lång sikt för att maximera tillväxten genom att optimera användningen av vår plattform. Vi fokuserar på förbättringar både inom tekniska och affärsrelaterade områden, tillsammans med utbildning och kunskapssessioner.

price_model

Låga kostnader och effektiv hantering

Litiums plattform ger dig valuta för pengarna, det går snabbt att komma igång till en låg totalkostnad (TCO). Med Litium Accelerator får du enkelt tillgång till färdiga butiker, färdigbyggda integrationer och korta implementeringstider. Kunderna uppskattar att Litium är användarvänlig och enkel att lära sig. Färdiga arbetsflöden och smidig hantering gör att även mindre team kan använda Litium. Det är enkelt och kostnadseffektivt att snabbt lansera en ny e-handelsbutik eller expandera till nya marknader.

Serverless cloud

Med Litiums serverless cloud behöver du inte längre hantera serverutrymme, infrastruktur eller planera för ökad belastning under kampanjer. Detta hanteras nu av Litium, vilket säkerställer att kapacitet, överföring och underhåll alltid motsvarar kundbehoven vid varje given tidpunkt. Detta ökar både skalbarheten och flexibiliteten i kundernas dagliga verksamhet.

Serverless_CLI

"Enkelhet och flexibilitet är det man vill ha som e-handlare. Vi är aldrig begränsade genom flexibiliteten Litium ger oss. Det är det inte alla plattformar som kan erbjuda"

Mattias Jacobsson, CEO
Logotyp Jollyroom

 

B2B, B2C och B2B2C

Litium Commerce Cloud är utvecklad för B2C, B2B och B2B2C. För dig som arbetar med B2B finns det stöd för prislistor, komplex orderhantering, konfigurering av produkter, kundspecifika sortiment, reservdelar och förbrukningsartiklar, återkommande beställningar och mer. Du kan läsa mer om vilka tjänster Litium erbjuder för ditt segment på våra lösningssidor.

Stort nätverk av samarbetspartners

Att fokusera på det man gör bäst leder till framgång. Litium erbjuder teknik och verktyg som får dig att lyckas. Våra samarbetspartners är ledande inom sina respektive områden och hjälper dig att få ett försprång på marknaden. Våra certifierade teknikpartner är alla experter inom e-handel och bidrar med unik spetskompetens inom flera områden. Från olika betalmetoder till möjligheten att skräddarsy kundupplevelsen i din onlinebutik.

Vi vill att våra kunder ska vara redo för framtiden och vara steget före dagens snabbt föränderliga och komplexa affärslandskap. Låt oss mötas och diskutera dina idéer. Låt oss hjälpa dig att nå dina mål. Våra samarbetspartners kan med sina erfarenheter och kunskaper utveckla din e-handel. 

Vanliga frågor

Vi vet att det uppkommer många frågor när man ska välja plattform. Här har vi samlat några av de vanligt förekommande som vi får.

Ja, Litiums flexibla arkitektur gör att du kan välja själv om du vill köra headless eller integrerat PIM och CMS. Litium Commerce Cloud är idag en av de mest flexibla e-handelsplattformarna på marknaden, byggd på den senaste tekniken med Microsoft .NET 6 och en komplett tech stack med CDN via Fastly och sök byggd på Elasticsearch för optimal prestanda. Vi erbjuder friheten att välja.
Litium har fler än 200 kunder som jobbar B2B, B2C och B2B2C. Vår plattform fungerar lika bra oavsett och används av flertalet ledande nordiska företag som säljer över hela världen. Några exempel är Revolutionrace, Jollyroom, Lindex, Gudrun Sjödén, Houdini, Tingstad samt Addtech. Och många många fler.
Litium erbjuder en tillväxtbaserad affärsmodell som är anpassad för skalning. Detta innebär att du betalar för det du använder och att modellen skalar upp automatiskt. Litium erbjuder en låg TCO (total cost of ownership). Kontakta oss för mer information hur det skulle se ut för just dig och ditt företag på curious@litium.com
Litium erbjuder en låg TCO. Det innebär en låg total kostnad för din investering, inte bara den initiala investeringen. Med Litium får du en låg operativ kostnad med en tillväxtbaserad affärsmodell där du betalar för det du använder och försäljning som genereras via plattformen. Kontakta oss för mer information på curious@litium.com
Den senaste versionen av Litium är Litium 8.

Är du intresserad av att veta mer om vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.