Grossist

Konvertera besökare direkt på webbplatsen och spara både tid och pengar

Varför Litium är perfekt för grossister

Litium hjälper dig att möta kundernas nya digitala krav. Skapa en webbplats som är lika bra för återkommande kunder, som vill ha support eller lägga en beställning, som den är för nya kunder som letar efter rätt produkter. Använd komponenter för best practice från branschledare och få tillgång till flexibiliteten som krävs för att bygga en upplevelse som gör dina kunder nöjda på riktigt. 

Vad vill du göra?

Börja jobba internationellt?

Förenkla tillväxt via internationell försäljning, nå ut till nya kunder och gör det möjligt att skräddarsy ehandeln för att förbättra kundkonvertering. Effektivare hantering reducerar den administrativa arbetsbelastningen och ger snabbare time-to-market. Med Litium får du ett globaliseringsramverk där du enkelt kan skapa och konfigurera nya kanaler, länder och marknader, inklusive betalningsmetoder och flera valutor, språk och landsspecifika momsgrupper.  

Bygg en spännande kundresa?

Skapa kundupplevelserna du behöver för att sticka ut tillsammans med dina produkter. Med Litium kan du bygga precis vad du vill eftersom du får 100 % flexibilitet utan begränsningar. Hantera innehåll och produktinformation smidigt med PIM och CMS som byggts specifikt för ehandel. Du kan också köra headless om du hellre vill det. Med Litium PIM kan du sticka ut på den digitala arenan genom att presentera berikad produktinformation som fångar uppmärksamhet så att du kan konvertera besökare till kunder. 

Förenkla ditt arbete?

Säkra din försäljning och tillväxt med Litium Cloud, en teknisk skalbar plattform med 99,9% upptid. Lös snabbt problem när de uppstår. Med Litium får du låga underhållskostnader med flera anslutningsalternativ och modulär handel (API med färdiga integreringar). Minska arbetsbelastning och administrativt arbete genom att använda vår Acceleratorn, en storefront för ehandel, som ger dig snabbare time-to-market med hjälp av best practice från ledande företag i branschen. 

Litium insikter

Ny rapport – Nordic Digital Commerce in B2B 2024

För åttonde året i rad publicerar Litium en undersökning med syftet att kartlägga hur nordiska B2B-företag arbetar och ser på digital handel. Studien genomfördes under januari 2024 och bygger på svar från 932 kvalificerade respondenter i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom en digital enkät.

Grossisterna leder vägen i digitaliseringen

I Litiums B2B-rapport finns en tydlig trend att grossisterna leder den digitala utvecklingen bland B2B-företag. Av ca 100 tillfrågade grossister har 91% redan implementerat digitala försäljningskanaler. Nästan alla tror dessutom på en kraftig ökning av den digitala försäljningen inom de närmaste tre åren.

B2B Commerce Maturity Ladder - "Mognadsstegen"

Var befinner du dig på mognadsstegen? Mognadsstegen för B2B sträcker sig från företag som jobbar med digital marknadsföring och har planer för hur de ska digitalisera sin handel, till företag med kompletta, datadrivna lösningar för ehandel eller en kundportal.

The Ultimate B2B Guide 2024

Öka din förståelse för digital B2B-handel och positionera ditt företag för framgång. Ladda ner vår guide med 73 sidor av oumbärliga B2B-insikter. 👇

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.