Internationalisering med Litium

Tillväxt genom internationell expansion

Bli framgångsrik på nya marknader

Litium är e-handelsplattformen som kommer att stödja era internationella försäljningsambitioner. Använd vår enkla marknadskonfigurator för att obegränsat konfigurera försäljningen på olika marknader och använd den språkhantering som ingår som en del i vårt grundpaket. Välj från vår omfattande lista över integrerade betalningsmetoder så att de är anpassade till de marknader där ni säljer era produkter. Med Litium står det er fritt att förhandla med valfri betalningstjänstleverantör så att ni kan få de villkor som passar just er bäst.  

Obegränsad åtkomst

Obegränsade marknader, valutor, språk och kanaler.

Globalisering för alla

Litiums globaliseringsramverk ger stabilt stöd vid internationell expansion. Det är omfattande och har en konfigurerbar installation för alla nya marknader. 

Språk och översättningar

Inbyggd språkhantering och översättningsarbetsflöden för produkter, innehåll och media. Berika era kampanjer med marknadsspecifikt innehåll och distribuera till alla kanaler och till alla marknader.

Ta nästa steg

När ni har etablerat er affärsverksamhet på en marknad är nästa steg ofta att ta lärdom av den etableringen för att expandera på den internationella scenen. Kanske genom att i liten skala utvidga till ett närliggande land eller att ta ett stort kliv in på många marknader samtidigt. Framgång på nya marknader är aldrig givet men er e-handelsplattform ska inte hålla er tillbaka när ni är redo.

Litiums plattform har fullt stöd för en internationell expansion med ett stort urval möjligheter för en snabb och problemfri lansering i nya länder och på nya marknadsplatser. Litium kan hantera flera marknader, språk och kanaler – redan från början. 

Globaliseringsramverk

Kombinationen av Litiums globaliseringsramverk och Litium PIM utgör ett starkt stöd i vårt erbjudande och gör det möjligt att nå framgång när ni undersöker möjligheten att expandera internationellt. Kombinationen skapar de rätta förutsättningarna för effektivitet och kontroll när ni tar steget in på nya marknadsplatser. 

Det kompletta språkstödet underlättar hanteringen av flera språk och genom arbetsflödet för PIM, webbinnehåll och kampanjer. Kraften hos ramverket är att ni behåller kontrollen över den komplexitet som ingår, baserat på individuella behov. Det vill säga produkterna ni säljer, hur de ska säljas och era valda marknadsplatser och kanaler. Konfigurera alla aspekter, från de mest grundläggande komponenterna till enskilda detaljer. 

Ni kommer aldrig att växa ur Litiums plattform.

Relaterad guide

Din guide till framgångsrik internationalisering

I vår guide tar vi en närmare titt på möjligheter och utmaningar, tillhandahåller tips om de aspekter som bör övervägas och förklarar vad som behövs för att lyckas med ert internationella initiativ. 

Är du intresserad av digital handel?

Var först med att få de senaste nyheterna och trenderna genom att prenumerera på Litiums nyhetsbrev. 

  • Språkstödet på plattformen har verkligen varit värdefullt under de senare åren när vi gjorde vårt intåg på nya marknader som Tyskland och Storbritannien. Vår expansion har gått förvånansvärt snabbt tack vare Litium. Vi behöver i princip bara klicka på ett land för att lägga till det

    – Daniella Johansson, E-Commerce Manager, Didriksons

  • Sättet på vilket vi gör affärer i dag, i över 100 olika länder, innebär unika krav på den digitala plattformen. Det faktum att vi är aktiva på så många olika geografiska marknader skapar en komplex struktur – vi behöver hantera ett antal olika valutor, olika språk, olika varumärken och olika lager. Mycket tack vare stödet för alla våra produktvarianter och integrationen, med ett färdigställt produktionsstyrningssystem i Litium, kunde vår lösning köra som på räls inom mycket kortare tid än den vi planerat för. I stället för att ha en time to market på flera månader, enligt vår plan, så var vår första webbplats klar att använda på några få veckor.

    – Erik Blomberg, CEO och ägare av Eleiko Group AB

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.