Nordicfeel prisas av kunderna år efter år

– Vi är otroligt stolta över sjätte året som Årets e-handlare vilket är ett bevis på att vår satsning på kvalité och kundservice är viktig och framgångsrik.

Pernilla Barkman, VD för Nordicfeel

Nordicfeel prisas av kunderna år efter år

– Vi är otroligt stolta över sjätte året som Årets e-handlare vilket är ett bevis på att vår satsning på kvalité och kundservice är viktig och framgångsrik.

Pernilla Barkman, VD för Nordicfeel

För att lyckas som e-handlare gäller det att ha fokus på att stärka kundrelationen och bygga kundlojalitet. I Nordicfeels nätbutiker ligger allt fokus på kundupplevelsen.

Personligt bemötande på nätet

Nordicfeel vill att varje kund känner sig väl omhändertagen i nätbutiken trots att de inte erbjuds ett personligt möte. För att hjälpa kunden hitta vad de söker satsar man därför på en intelligent sökfunktion som efter hand lär sig kundens beteende och ger mer träffsäkra resultat. Undersökningar visar att kunder som använder en nätbutiks egen sökfunktion genomför ett köp dubbelt så ofta som övriga besökare på sajten.

Mobilen en primär kanal för unga

Eftersom Nordicfeel har en stor andel unga kunder är den mobila kanalen mycket betydelsefull. Genom att använda Litiums färdigbyggda nätbutik anpassas designen utifrån skärmstorlek vilket gör det lätt att hitta i sortimentet och att avsluta köpet.

Årets e-handlare sex år i rad

Nordicfeel har sex år i rad utnämnts till Årets E-handlare i kategorin Skönhet och Hälsa. Utmärkelserna grundar sig på konsumentrecensioner via prisjämförelsesajten Pricerunner.

– Vi är otroligt stolta över detta pris som är ett bevis på att vår satsning på kvalité och kundservice är viktig och framgångsrikt. Vi har idag över 700 000 kunder som handlar hos oss vilket gör oss till den största aktören på nätet vad avser parfym och andra skönhetsprodukter, säger Nordicfeels VD Pernilla Barkman.

Läs hela caset (pdf)

Ladda hem PDF

Dela i sociala medier

Om Nordicfeel

Nordicfeel grundades 2006 och har sedan dess expanderat kraftigt och omsätter i år cirka 280 MSEK. Nordicfeel har över 700 000 kunder vilket gör företaget till en av Sveriges största webbutiker inriktat på skönhetsprodukter.

Nordicfeel är även etablerade i Norge, Finland och Danmark. NordicFeel blev utsedda till årets e-handlare 2011 till 2015 av Pricerunner i kategorin Skönhet & Hälsa.

www.nordicfeel.se

Bransch

Partner

Spot On logo