Jollyroom maxar kundupplevelsen

– Med Litium har vi en stabil och flexibel ehandelsplattform som öppnar upp många möjligheter för oss som växer i en sådan hög takt.

Jessica Egman, marknadschef på Jollyroom​

Jollyroom maxar kundupplevelsen

– Med Litium har vi en stabil och flexibel ehandelsplattform som öppnar upp många möjligheter för oss som växer i en sådan hög takt.

Jessica Egman, marknadschef på Jollyroom​

Jollyroom, ett ledande e-handelsföretag för barn- och babyprodukter i Norden, uppdaterar sin lösning för att ge en träffsäker upplevelse på alla, och främst mobila, enheter. Under juni 2015 gjordes både en uppgradering av e-handelsplattformen Litium samt ett stort designlyft av hela sajten.

Fokus på mobilen höjer kundupplevelsen

Jollyroom, som har en mycket stor andel besökare från mobila enheter, har satt den mobila användaren först och tydligt utgått från bästa möjliga användbarhet på alla skärmstorlekar.

Filter, menyer och navigation är exempel på funktioner som uppdaterats med mobila besökare särskilt i åtanke. Med ett mycket stort produktutbud är sådana funktioner extra viktiga så att kunden enkelt hittar rätt och kan genomföra köpet på ett smidigt sätt.

Det kreativa arbetet är viktigt

- Med Litium har vi en stabil och flexibel ehandelsplattform som öppnar upp många möjligheter för oss som växer i en sådan hög takt. Det ger oss möjligheten att pusha gränserna och utvecklas i det kreativa tempo som vi önskar, säger säger Jessica Egman, marknadschef på Jollyroom. 

Jollyroom har varit kund hos Litium sedan 2013 och har hela tiden varit väldigt offensiva i sin utveckling av sin e-handel. All utveckling och förvaltning av Jollyrooms lösningar sköts av Litiums partner. 

Dela i sociala medier

Om Jollyroom

På Jollyroom.se hittar du nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer.

Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Philips Avent, Besafe, Babybjörn, Didriksons, Färg & Form, Brio, Lego, Lundmyr, Tretorn, Name it, Medela, Mountain Buggy och många fler. Välkommen in och kika runt i nordens största barn- och babybutik på nätet!

 

www.jollyroom.se

Bransch

Partner

Columbus logo