Akustikmiljö får ett sömlöst produktflöde med Litium

Akustikmiljö, som är en del av Götessons Design Group, har valt Litium som plattform för sin fortsatta satsning på e-handel. Webbyrån Toxic står för implementering och uppsättning.  

"Samarbetet fortlöper väl och allt verkar lovande", säger Emil Johansson, CEO, Götessons Design Group om satsningen.

Akustikmiljö har mer än 30 års erfarenhet av akustiska produkter samt lösningar för kontor, skola, sporthallar, offentliga miljöer som restauranger, hotell och studios. Bolaget har bland annat utvecklat EcoSUND, ett ljudabsorberande material tillverkat av återvunnet material.

Integration mot befintliga affärssystem

För att ta sin e-handel till nästa steg behövde Akustikmiljö en ny e-handelsplattform, då nuvarande lösning inte hade önskad funktionalitet. Tillsammans med Toxic implementeras därför en PIM-lösning, avancerad filterfunktion och en PDF-generator. Litium e-handelsplattform integreras även mot befintliga affärssystem för att skapa effektivare arbetsflöden.

Kunder som besöker Akustikmiljös nya e-handel kommer att uppleva sömlösa produktflöden, tydligare produktinformation, enklare navigering och ett tilltalande gränssnitt - allt som förväntas av en modern e-handel.

Vill du veta mer om Akustikmiljö, Litium e-handel eller PIM? Kontakta oss gärna här.

Kontakta oss!

Prenumerera på vår blogg

Håll dig uppdaterat på det senaste och få tips inom digital handel och e-handel.