Succé för ACCELERATE 2018 - här är alla vinnare

Litiums kund- och partnerdag, ACCELERATE, lockade över 200 personer till Courtyard By Mariott i Stockholm. ACCELERATE var i år en temadag inom ämnet upplevelser inom e-handeln. Dagen varvade inspirerande föreläsningar av bland andra Susanne Najafi och Sara Wimmercrantz från BackingMinds, Casalls VD Jon Lööf och Didriksons CCO Anders Jentler.

De tankeväckande scenframträdanden varvades med kunskapsutbyte och dialoger i form av rundabordssamtal om ämnen som deltagarna på förhand önskat genom sin anmälan.  Förutom Litiums interna resurser hade vi representanter från exempelvis Nosto, Voyado, ICA, Fastly och Sitoo som agerade samtalsledare och bordsvärdar. Ett högt engagemang och ett stort kunskapsutbyte summerar de intensiva diskussionerna runt borden. 

 

SARASUS.jpg

När dagens program avslutades tog kvällens vid och inleddes med mingel, förrätt och bubbel i väntan på middagen. Efter huvudrätten intog Litium scenen igenom för att tacka och uppmärksamma kunder- och partners för insatser som märkts av lite extra under året som gått. Priserna delades ut av Litiums medarbetare Anna-Karin Evegård och Peder Holmberg och kategoriserades inom fem områden. Nedan kan läsa motiveringarna och se vilka som vann: 

Newcomer of the year Partner

Årets nya partner stormade in med full fart för mindre än ett år sedan och har sedan dess föredömligt hjälpt sina kunder och prospekts att hitta styrkan i Litium. De visade en helhjärtad satsning från första stund och de vågar tänka annorlunda och visar en stor potential. Dessutom utmanar de både sig själva och kundernas behov genom att framgångsrikt blanda teknik med progressiv affärsutveckling. 

Vinnare: Toxic

Newcomer of the year Customer 

Årets nya kund har under året kraftigt ökat sin försäljning sedan övergången till Litium. Efter ett lyckat införandeprojekt har de nu en snabb och snygg site som förmedlar deras varumärke på ett utmärkt sätt. Siten har en smart och enkel navigation som blandar innehåll med kategorinavigation såsom exempelvis guider och som även visar digitala återförsäljare.  

Vinnare: Didriksons

DIDRIKSONS.jpg
Priset togs emot av Didriksons Litium-partner Distancify.

Professional of the year:

Vi har många erfarna utvecklare med goda kunskaper knutna till oss genom våra fantastiska partners och det är något vi är oerhört stolta över. När vi valt ut vinnaren inom den här kategorin har vi förutom att väga in kunskap och erfarenhet också vägt in förmågan att dela med sig och hjälpa andra. Vår värdiga vinnare utmärker sig i statistiken när det gäller att besvara frågor och vägleda andra utvecklare. 

Vinnare: Martin Brandt, iStone Helsingborg

MARTINBRANDT.jpg
Priset togs emot av Martins kollega Jennifer Sköld.

Partner of the year:

Årets vinnare har varit en Litium-partner under många år och de går fortfarande från klarhet till klarhet. De skapar bra relationer med nya kunder och de vårdar sina befintliga lika ömt vilket visat sig vara ett vinnande koncept. Dessutom har de med sin smarta paketering lagt grunden för flera nya Litium-projekt. 

Vinnare: Spot On 

SPOTON.jpg
Fyra glada medarbetare från Spot On.

Customer of the year:

Årets vinnare har visat mycket engagemang i uppgraderingen till Litium 6 och de har med ett stort affärsdriv visat på starka nyckeltalsförbättringar omgående. Deras nya .com-sida har lyckats bevara den viktiga varumärkeskänslan som de gjort sig kända för såväl i Sverige som internationellt. Den nya siten är nytänkande och den når tydligt de mobila användarna. 

Vinnare: Gudrun Sjödén

GUDRUN.jpg
Priset togs emot av Didriskons partner Ateles. 

Ett stort grattis till alla värdiga vinnare och ett stort tack till alla er som närvarade under dagen och såg till att ACCELERATE blev så lyckat. 

BUBBEL.jpg

 

 

Prenumerera på vår blogg

Håll dig uppdaterat på det senaste och få tips inom digital handel och e-handel.