Maksimer

Maksimer har sedan start 2009 levererat e-handelslösningar till våra kunder där kundupplevelse och konverteringoptimering varit i fokus.

Vi på Maksimer har kompetens som gör att vi kan leva med våra kunder genom hela deras tillväxtresa. Det innebär att vi inte bara har tekniskt duktiga utvecklare utan även kompetens som säkerställer att du kan få stöttning i att förbättra och öka omsättningen på din digitala handel. Vi kan stötta dig i allt från digital marknadsföring till hur du skapar bättre rutiner och kontinuitet i ditt arbete, allt för att öka våra kunders ROI.

Integrationer är oftast en central del i att utveckla en e-handel. Vi har en egen integrationsplattform som vi använder oss av för att skapa och underhålla integrationer. Det innebär att vi sedan tidigare har lång erfarenhet av att integrera mot flertalet ERP, betallösningar och CRM system.

Vi ser fram emot möjligheten att få arbeta med just dig och ditt företag för att tillsammans skapa en e-handel som överträffar både dina och era kunders förväntningar.
Kontakta oss gärna.

Kontakt