Rove

Rove hjälper företag att bli framgångsrika i sin digitala affär genom e-handel och martech.

15 års Litium-kompetens
Som tidigare Litium-anställda har vi över 15 års Litium-kompetens, både i affärstillämpning och djupgående teknisk förståelse. Vi vet precis hur ni får ut största möjliga värde av Litium och hur Litium passar in i er systemmiljö och era processer.

Rådgivning och stöd hands-on
Vi hjälper er med att hitta rätt lösning och implementera den, hela vägen från kravställning, lösningsförslag, upphandling, projektledning vid införande till utbildning och utrullning. Vi har lång erfarenhet från båda sidor, vi har själva arbetat både som e-handlare och på leverantörs- och plattformssidan. Vi kan implementera er Litium-lösning eller agera beställare på er sida och handla upp projektet från en annan Litium-partner.

Headless eller integrerad lösning
Vi är ivriga förespråkare för Litiums paketeringar Litium Accelerator. Med Litiums Acceleratorer kommer ni snabbt och utan större kostnader upp till en bra grundnivå och kan istället lägga energi på att få till en ledande användarupplevelse och ett lyckat införande (och lägre förvaltningskostnader framöver). Vi arbetar både med Litiums nya headless Accelerator / Storefront API och Litiums mer omfattande MVC Accelerator.

HubSpot
Vi är en certifierad HubSpot-partner och hjälper er implementera HubSpot för er digitala marknadsföring, leadsgenerering, e-postmarknadsföring, content marketing och nurturing - helt integrerat med er Litium-lösning.

Utveckling av Litium Apps
Vi utvecklar, förvaltar och supporterar Litium Apps och Add-ons. Vi bygger de så att de kan användas av alla Litium-kunder och partners, väl testade och dokumenterade. Vi tar även hand om bugghantering, versionshantering, ger tekniskt stöd och kan ansvara för driften i Litiums Cloud.

Kontakt