Distancify

Vi är affärsdrivna utvecklare som hjälper företag att ta sin digitala handel till nästa nivå, oavsett var de är idag. Med över 10 års erfarenhet inom e-handeln, där vi själva kommer från kundsidan vet vi vad som krävs och hur man når dit. Vi fokuserar enbart på affärsvärde, anlitar man oss skall man få en hävstångseffekt i att göra rätt val från början och få en snabbare time to market.

Vårt team är handplockat där vi ställt enormt höga krav på kompetens och erfarenhet. Varje utvecklare har minst 10 års erfarenhet inom programmering, som team har vi funnits i fem år vilket gett oss möjligheten att bli sammansvetsade och effektiva tillsammans. Vi hjälper de som behöver verktygen och lösningarna för att kunna driva upp omsättningen utan att kostnaderna äter upp lönsamheten.

Som bolag lägger vi stor vikt på att öka kundens lönsamhet och samtidigt föreslå resistenta lösningar som bidrar till en långsiktighet. Vi tror inte på den hets kring omsättning och engagement som idag råder inom tech-sektorn

Kontakt

Orter

  • Alingsås
    Skövde