Motillo

En partner som fokuserar på e-handel

Skillnaden mellan att driva e-handelsprojekt ibland och att göra det 100% av tiden är enorm. Att lyckas inom e-handel idag, oavsett om det är inom B2B eller B2C, ställer större krav är någonsin på förmågan att göra rätt saker, i rätt tid, att undvika fallgropar, att förändra befintliga vanor och att förstå hur ens kunder kommer att vilja göra affärer idag - och i framtiden. Genom att vi enbart jobbar med e-handelsprojekt så kan ni vara säkra på att vi tar denna uppgift på största allvar.

En mindre partner, men större effekt

Visst kan det kännas skönt att välja en partner som är stor och välkänd. Men att välja en stor partner kommer med en stor risk: det är väldigt lätt att hamna långt ner i priolistan. Hos oss är alla kunder viktiga och vi har en nära relation med var och en. Vi lägger mycket energi på att göra bra saker tillsammans och våra kundrelationer är långa. Vi vågar tro att det finns ett samband däremellan.

Öka er tillväxt med Motillo Growth Team Motillo Growth Team är ett team av e-handelsspecialister, som tar ansvar för att kombinera olika kompetenser på bästa sätt. Vår erfarenhet är att en framgångsrik e-handelsverksamhet kommer från en kombination av kompetenser. Vi erbjuder specialister inom strategi, rådgivning, SEO, SEM och digital marknadsföring för att hitta den bästa vägen framåt för er.

Contact

Cities

  • Karlstad