Prestanda

Konnektivitet och enkelhet

Prestanda för skalbarhet

Litiums plattform är fullt skalbar och ger en möjlighet att hantera varierande besökare och stora volymer trafik. Vi erbjuder även flexibla lösningar som kan skräddarsys till de unika behov som uppstår vid olika situationer – så att våra kunder utan problem kan växla upp från noll till miljontals besökare utan att för den skull behöva byta plattform. Litium sparar pengar, tid och arbetstimmar, något som innebär att dessa resurser i stället kan läggas på att skapa tillväxt.  

Konnektivitet

En ny kundupplevelse

För att kunna leverera en riktigt bra kundupplevelse behöver er e-handelsplattform kommunicera med många andra system, såsom som ERP, WMS och CDP. För att göra detta möjligt tillhandahåller Litium en integrationsplattform, Litium Connect, som har färdiga anslutningar till många olika plattformar och system.  

Om ni behöver en anpassad integration tillhandahåller Litium öppna API:er som byggts med nya tekniker. Våra API:er omfattar alla delar av vår plattform: CMS, PIM och handel. 

Litium Connect

Genom Litium Connect kan ni använda öppna, domänspecifika API:er med enheter, drift och händelser via REST API och Webhooks för att snabbt utveckla integrationer som är enkla att leverera och underhålla.

Litium transformerar er e-handelsplattform till en central hub för de dataflöden som stödjer er kundresa.

Enkelhet

Värdet av vår teknikstack

Vi hanterar allt i vårt moln som en tjänst. Eftersom Litium levererar hela plattformen som en tjänst kan våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet och utveckla sina kundupplevelser.

 

Hantera hela lösningen

Våra kunder behöver exempelvis inte hantera komplexa lösningar för hosting eller skalbarhet när de lanserar kampanjer och får stora mängder besökare under toppar som exempelvis Black Friday och Cyber Monday.

Litiums teknikstack hjälper våra kunder att hantera hela lösningen. 

  • Under vintern och i synnerhet kring jul stod det klart hur viktigt det är att ha en stabil plattform med inbyggd flexibilitet. Vi kunde snabbt skala upp hela vår miljö för att anpassa oss till efterfrågan och på så sätt hantera all trafik utan att göra avkall på kundupplevelsen.

    – Niklas Dahlros, COO, Vinga

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.