8848 Altitude väljer Litium för global tillväxt

Litium tillkännager stolt att 8848 Altitude, ett premiumvarumärke inom skidmode och streetstyle, har valt Litium som sin nya plattform för att skapa en världsklassig kundupplevelse och för att utvidga sin närvaro på fler marknader. 

Grundat 1990 av Magnus Berggren, som fortsätter vara huvudägare, vd och chefsdesigner, befinner sig 8848 Altitude i en intensiv expansionsfas och behöver därför en ny plattform för att enkelt kunna gå in på fler marknader och skala sin affär för global tillväxt.

”Vi har valt Litium för dess förmåga att ge oss de optimala förutsättningarna att skapa en unik kundupplevelse på global nivå. Plattformens flexibilitet möjliggör skapandet av personliga upplevelser som tilltalar våra olika målgrupper, och hjälper oss att stärka vårt varumärke på en internationell marknad”, säger Daniel Gharavi, Head of e-commerce på 8848 Altitude.

Vi på Litium ser fram emot det spännande samarbetet med 8848 Altitude och är glada över att välkomna alla deras kunder till en ännu bättre shoppingupplevelse inom kort.

Partner i detta projekt är Exsitec.

Varmt välkomna till Litium!

Prenumerera på vår blogg

Håll dig uppdaterat på det senaste och få tips inom digital handel och e-handel.