AgroLand väljer Litium för att stödja sin digitala tillväxt

AgroLand, en dansk återförsäljare specialiserad på produkter för djur, hobbyer och trädgårdar, med expertvägledning till kunder genom sin webbutik och sju specialiserade butiker över hela Danmark. De såg behovet av en modern och flexibel plattform för att stödja sin tillväxt och har valt Litium Commerce Cloud som sin nya plattform. 

Lars Broe, vd på AgroLand kommenterar: 
"Litium passar oss utmärkt eftersom vi behöver en lösning som stöder vår kontinuerliga tillväxt och är flexibel för nya affärsbehov som uppstår. Vår verksamhet sträcker sig över både B2B- och B2C-segmentet och vi sökte därför en plattform som effektivt kan tjäna vår mångsidiga kundbas. Litium möjliggör för oss att leverera en upplevelse för både slutkunder och återförsäljare oavsett kanal, vilket gör det till det perfekta valet för vår verksamhet." 

Med ett brett utbud av produkter behövde AgroLand en robust lösning för sin produktinformationshantering (PIM) för att effektivt hantera sin produktinformation.

Lars Broe tillägger:
"Litiums integrerade PIM förenklar vår produkthantering och förbättrar den digitala shoppingupplevelsen för våra kunder."

AgroLand har valt Columbus som sin partner i projektet.

Ett varmt välkomnande till AgroLand! Vi ser fram emot att jobba tillsammans för att följa er tillväxtresa framåt. 🚀

Prenumerera på vår blogg

Håll dig uppdaterat på det senaste och få tips inom digital handel och e-handel.