Tillverkande företag

Ta nästa steg mot en komplett, datadriven e-handel och kundportal.

Förbättra kundupplevelsen och försäljningen

Öka din konkurrenskraft, ge kunderna överlägsen service och skapa en varumärkesprofilerad kundportal. Stick ut från konkurrenterna, fatta datadrivna beslut och jobba effektivt med din produktinformation för att skapa ett ökat behov och merförsäljning till nuvarande kunder. 

Hur kan Litium hjälpa er?

Skapa din kundportal

Idag kräver kunder support dygnet runt. Ge dina kunder upplevelsen de förtjänar och se till att de alltid har tillgång till support. Litium ger dig en grundläggande kundportal som hjälper dig att leverera kundtjänst dygnet runt även när personalen har gått hem för dagen. Du kan också lägga till nya tjänster i efterhand.  

Flexibilitet efter dina unika behov

Varje företag är unikt och därför är det avgörande att man är flexibel. Litium ger dig 100 % flexibilitet samtidigt som du får komponenter för best practice inbyggt i plattformen. Valet är ditt. I takt med att du lär dig mer och mer om dina kunders beteenden behöver du att kunna vara flexibel nog att justera dina stödsystem och anpassa dig till nya affärsmöjligheter.  

Samma produktinformation överallt

Effektivisera din produktupplevelse med Litium PIM. Ge alla dina kunder tillgång till samma produktinformation. Ditt varumärke ska erbjuda samma upplevelse, oavsett tid eller plats. PIM handlar om att metodiskt strukturera och visualisera företagets produkter i en ehandel och alla andra kanaler som du använder. Litium PIM hjälper dig också att effektivisera det interna arbetet tack vare det användarvänliga gränssnittet. 

Öka din försäljning

Med Litium kan du öka din försäljning på flera olika sätt. Presentera nyheter, relevant information och erbjudanden effektivt till dina återförsäljare.  Hantera olika kundsegment effektivt med relevant innehåll som produktinformation och priser baserade på kundernas valutor. Marknadsför dina produkter effektivt och jobba med kampanjer för att driva upp försäljningen. 

  • Vi utvecklade en digital vision för Addtech där vi belyste våra digitala utmaningar med hjälp av en serie digitala workshops. Vi såg också hur utmaningarna var inkompatibla med vårt mål att bli marknadsledare inom teknikbranschen. En av de största utmaningarna som vi identifierade var hur svårt det är att nå fram till kunder i de tidigare stegen i beslutsprocessen. För att kunderna ska kunna hitta oss måste varje företag i koncernen ha en digital närvaro.

    – André Sandin, ansvarig för digitala sälj- och marknadsföringstjänster på Addtech

  • Att digitalisera vårt utbud var också en utmaning. Det är svårt att få ut information om det endast är tillgängligt i PDF-format, särskilt om informationen inte är sökbar. I många fall behöver vi digitalisera företagsprodukter och presentera produktutbudet på ett sätt som tydligt förklarar hur produkterna kan lösa kundens problem. Bland de många digitala system som vi använder för att visualisera produktkataloger och göra dem digitalt sökbara sticker Litium PIM ut som ett ovärderligt verktyg.

    – André Sandin, ansvarig för digitala sälj- och marknadsföringstjänster på Addtech

Vanliga frågor:

Här har vi samlat några vanliga frågor som ofta kommer från tillverkande företag.

Litium erbjuder en integrerad plattform där allt du behöver finns på ett ställe (ehandel, PIM och CMS). Du kan dock köra headless om du hellre vill det. Valet är ditt.
Litium erbjuder en attraktiv, skalbar pay-as-you-grow-modell. Kontakta oss om du vill veta mer.
Litium insikter

Mognadsstege för B2B-affärer

Var befinner du dig på mognadsstegen? Mognadsstegen vänder sig till företag som idag jobbar med digital marknadsföring och funderar på att digitalisera delar av sitt erbjudande, till företag med kompletta, datadrivna lösningar för e-handel eller kundportal. .  

Är du intresserad av vår plattform?

Kontakta oss

Är du partner till Litium kan du kontakta vår support direkt på support@litium.com.