Litium & EnlinkAI samarbete - automatiserade produktbeskrivningar med AI

I dagens konkurrensutsatta e-handelslandskap är det avgörande att sticka ut och erbjuda engagerande produktinformation för att locka och behålla kunder. Det är här AI-teknologi kommer in i bilden. Litium har tillsammans med EnlinkAI, en ledande aktör inom AI-driven copywriting och översättning, lanserat en ny app för att revolutionera produktbeskrivningar inom avancerad e-handel.

Många företag kämpar med att hantera stora mängder produktinformation på flera språk och för olika kanaler. Denna utmaning är inte bara tidskrävande utan också kostsam. Genom att integrera EnlinkAI:s avancerade AI-teknik med Litium Commerce Cloud, inklusive Litium PIM, erbjuder dessa plattformar en automatiserad lösning för generering och översättning av produktinformation, vilket sparar tid och resurser för företagen.

Avgörande för en framgångsrik e-handel

Den betydande fördelen med denna lösning är den snabba och högkvalitativa produktionen av produktbeskrivningar. EnlinkAI:s AI-lösningar förbättrar inte bara sökmotoroptimering (SEO) utan ökar också konverteringar och kundnöjdhet.

Patrik Settlin, vd på Litium, understryker värdet av detta partnerskap: "Genom att kombinera Litiums ledande teknik med EnlinkAI:s avancerade AI-lösningar kan vi erbjuda ännu mer effektiva verktyg för digital handel. Vi är stolta över att kontinuerligt leverera värdefulla lösningar som hjälper våra kunder att växa och konkurrera på den digitala marknaden.”

EnlinkAI:s vd och en av grundarna, Edvin Kjäll, delar sin syn på partnerskapet: " Vi är glada och stolta över samarbetet med Litium, en stark digital plattform med modern teknik. Många av deras kunder är marknadsledande, har tusentals produkter, och har behov av produkttexter på flera olika språk. Det kändes som en bra matchning, och de kunder som Litium har kontaktat har visat ett stort intresse för lösningen. "

Den standardiserade appen som integrerar mellan EnlinkAI och Litium Commerce Cloud finns nu tillgänglig. Alla Litiums kunder som använder Litium Commerce Cloud har möjlighet att dra nytta av dess fördelar och stärka sin närvaro på den digitala marknaden.

Idag meddelar även Litium att de lanserat Litium App Cloud som möjliggör för kunder som använder Litium Commerce Cloud att enkelt lägga till nya funktioner på plattformen. EnlinkAI har tagit fram den första appen som släpps. Läs mer om Litium App Cloud här.

Genom detta samarbete vill Litium och EnlinkAI hjälpa företag inom digital handel genom innovation och avancerade AI-teknologier. Detta kommer inte bara att gynna företag genom effektivare hantering av produktinformation, utan också förbättra kundupplevelsen och stärka deras konkurrenskraft.

Vill du veta mer om EnlinkAI så hittar du mer information om dem här. Vill du komma i kontakt med oss på Litium för att diskutera om detta kan vara av intresse för er? Kontakta oss på curious@litium.com.

Contact us

Prenumerera på vår blogg

Håll dig uppdaterat på det senaste och få tips inom digital handel och e-handel.