Göhlins väljer Litium för att förstärka sin konkurrenskraft inom e-handel och öka kundservicen.

Göhlins, en fullserviceleverantör inom industrin, har valt Litium som sin nya plattform för e-handel. Som en familjeägd leverantör av industriprodukter med bas i Gnosjö, betjänar Göhlins företag över hela Sverige.

Med över 100 års erfarenhet inom branschen har Göhlins alltid strävat efter att kontinuerligt anpassa sig för att möta kundernas behov och leverera rätt lösning på ett snabbt och effektivt sätt. De stod dock inför utmaningen med en befintlig sajt som var utmanande att underhålla och vidareutveckla. För att ta sin e-handel till nya höjder insåg Göhlins behovet av en modern e-handelsplattform med en stabil bas för framtida tillväxt.

Valet av Litium gjordes på grund av dess förmåga att hantera det omfattande produktsortimentet utan begränsningar på antal artiklar och möjliggöra enklare underhåll och vidareutveckling. Litium erbjöd en lösning med en robust bas som Göhlins kunde bygga vidare på för att expandera sin affär.

Målet är att besökare på Göhlins webbplats kommer att mötas av tydligare produktinformation, enklare navigering och ett attraktivt gränssnitt som förbättrar kundupplevelsen. Dessutom göra den ännu mer lättillgänglig för kunder över hela landet från den enskilda firman till större bolag samt ett mer dynamisk bemötande beroende på vad för typ av kund man är och kraven de ställer på funktionaliteten.

Vill du veta mer om Göhlins eller Litium? Tveka inte att kontakta oss. Läs mer om andra Litiumkunder här.

Kontakta oss!

 

Prenumerera på vår blogg

Håll dig uppdaterat på det senaste och få tips inom digital handel och e-handel.