Nu lanserar vi Litium 5!

Litium 5 är den femte och viktigaste produktuppgradering vi hittills gjort med en rad nyheter och förbättringar. Vi har lyssnat på våra kunder. Vi har uppdaterat oss på de senaste trenderna inom e-handel. Vi har diskuterat med våra integrationspartners. Allt för att försäkra oss om att vi fokuserat arbetet till det som är viktigast för att lyfta din e-handel till nästa nivå.

 

Från produktkatalog till PIM

I Litium 5 har vi lagt fokus på att stötta hanteringen av företagets produktinformation genom att utöka vår plattform med arbetsflöden och funktioner som underlättar hela arbetsprocessen. Vi går från att vara en digital produktkatalog med publicering till att bli ett PIM för e-handlare.

Att berika och presentera erbjudandet på ett inspirerande och engagerande sätt blir en allt viktigare framgångsfaktor för den som göra affärer på nätet. Många ser också PIM-processen som den mest kritiska och samtidigt utmanande processen i administrationen av ehandeln.

Vi introducerar nya funktioner som förenklar och effektiviserar det dagliga arbetet med att administrera, berika, publicera och presentera produkter på mest attraktiva sätt. Målet är effektivare produkthantering, förbättrade möjligheter att kontrollera och samordna produktpresentationen i alla kanaler samt enklare och smidigare kampanjhantering.

 

 • Smidiga arbetsflöden – Med nytt stöd för arbetsflöden gör vi det enklare att fördela och samtidigt koordinera produkthanteringen i organisationen. Resultatet blir bättre samarbete och mer effektiva flöden i hela processen, från produktadministration och berikning till publicering.
   
 • Smarta produktlistor och filter – Nya, smartare produktlistor och filter hjälper till att strukturera arbetet och ge ökad kontroll över produkthanteringen. Vi har gjort om  datamodellen för att göra det enklare att skapa en bra en överblick över hela produktkatalogen.
   
 • Integration med Excel – Förbättrad integration med Excel gör hanteringen av produktinformation mer flexibel med bättre möjligheter att redigera flera produkter samtidigt, skicka filer till översättning eller flytta information mellan olika system.
   
 • Koppling till InDesign – Med en färdig koppling till InDesign gör Litium 5 det också möjligt till att förenkla och effektivisera produktionen av fysiska kataloger, direkt från det integrerade PIM-systemet.
   

 

Ökad flexibilitet med nytt användargränssnitt

Att skapa bra köpupplevelser för kunden är viktigare än någonsin. Näst intill lika viktigt är en bra användarupplevelse för de med ansvar för att administrera och sköta själva webbshopen. I Litium 5 har vi applicerat vår passion för användarvänlighet och utvecklat ett helt nytt, grafiskt gränssnitt för administrationen av e-handelslösningen. Målet har varit att göra det så  snyggt, smidigt och enkelt att använda som möjligt

Givetvis har det nya gränssnittet stöd för alla nya funktioner och förbättrade arbetsprocesser i produkthanteringen men introducerar också bland annat nya produkt- och kategorisidor och en förbättrad sökfunktion.

 

Förbättrad prestanda med ökad tillförlitlighet och snabbare svarstider

Med ökad konkurrens om onlinekunden, ökar också kraven på tillförlitlighet och snabba svarstider hos e-handelsplattformen. Förutom nya funktioner och ett starkt fokus på förbättrad användarvänlighet har vi därför också moderniserat den tekniska plattformen i Litium 5. Med ambitionen att förbättra plattformens prestanda och snabba upp produkthanteringen, har vi bland annat vidareutvecklat funktionerna för datalagring och åtkomst.

Plattformsförbättringarna kommer också att göra det ännu enklare att skräddarsy e-handelslösningar för alla olika behov, utan att kostnaderna eller tiden skenar iväg.

 

Kom igång

Med lanseringen av Litium 5 kan vi stolt presentera en helt uppdaterad ehandelsplattform, med en betydligt kraftfullare motor, ny funktionalitet som fullt ut möter förväntningarna professionell produkthantering med integrerat PIM-stöd och därtill ett starkt förbättrat användargränssnitt.  Vill du veta mer om hur Litium 5 kan hjälpa dig ta dina affärer till nästa nivå?

Prenumerera på vår blogg

Håll dig uppdaterat på det senaste och få tips inom digital handel och e-handel.