Svea Ekonomi – Både snabbt och skräddarsytt

Svea Ekonomi är ett företag i en ständig utvecklingsprocess. Genom att vara lyhörda för marknaden och våra kunder ser vi till att vårt tjänsteutbud hela tiden förnyas och förbättras. Nya tjänster, fler nöjda kunder och även förvärv av bolag gör att vi har en stark tillväxt både i Sverige och i övriga Europa.

Säljer du på nätet eller i butik och vill erbjuda dina kunder trygga och smidiga betallösningar? Vi har en komplett betallösning med alla de betalsätt som är nödvändiga för att din kund ska få en bra köpupplevelse och för att du ska öka din försäljning.

En annan sak – paketlösningar är ofta bekväma men verkligheten ser inte alltid ut som ett paket – en av våra styrkor är att vi anpassar oss efter din verklighet. Ibland smakar skräddarsytt bäst.

Betallösningar för e-handel

Dina kunder vill handla tryggt och enkelt och du vill öka konverteringen i din kassa. Ekvationen blir verklighet med våra betallösningar. Vi har en komplett betallösning med Checkout innehållande alla betalsätt dina kunder efterfrågar för både privatpersoner och företag. Du som e-handlare måste inte låsa dig i något färdigt paket, vi kan skräddarsy en lösning för dig. Tryggt och smidigt för både dig och dina kunder.

Kundfördelar

  • Stöd för både B2C och B2B för maximal konvertering.
  • Inkluderande betalsätt – Faktura, Delbetala, Kort, Direktbank, Konto samt Leasing.
  • Stöd för olika faktura och leveransadresser verifieras med Mobilt Bank-ID.

Kontakta Svea Ekonomi för mer information och rådgivning.

https://www.svea.com/se/sv/foretag/kontakt/vill-bli-kund/betalningslosningar/betallosningar-for-e-handel/  

Kontaktperson

Torbjörn Malmqvist

Webbplats

www.sveaekonomi.se

Telefon

+46 8 514 931 69

Adress