Kodexe logo
Litium Solution Partner

Om Kodexe

Sedan starten 2005 har Kodexe levererat lättillgängliga och resultatfokuserade IT- och webblösningar till stöd för alla typer av företagande. Genom vårt utökade erbjudande är vi numera en fullservice partner då vi hanterar alla aspekter av ett företags digitala satsning. Från digital strategi, djup teknisk systemutveckling och digital marknadsföring till en lyckad implementation i organisationen.

Vi lägger stor vikt vid att anpassa våra lösningar till kundens specifika önskemål och behov, och vi sätter alltid användaren, affären och den dagliga verksamhetsnyttan i fokus. Vi hjälper er att successivt lyckas med er digitala implementation genom att göra digitaliseringen både användbar och förståelig.

Vårt uppdrag är att genom modern teknik skapa verklig affärsnytta för dig som kund. Detta genom att realisera våra lösningar på världsledande plattformar. Vi säkerställer att er nästa systeminvestering gör skillnad. Att den genererar påtaglig och mätbar profit. Den typen som märks bland medarbetare vars arbetsvardagar plötsligt ter sig både enklare och roligare.

 

Kontaktperson

Daniel Wierup

Telefon

+46 766-35 02 34

Ort(er)

Malmö

Webbplats

www.kodexe.se

Vill du komma i kontakt med en av våra partners?

Vi träffas gärna för att prata om ditt företags digitala planer och hur vi tillsammans med en av våra partners kan förverkliga dem.

0 / 255

Jag godkänner att Litium lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddspolicyn.