Spot On logo
Litium Premium Solution Partner

Om Spot On

Vi brinner för e-handel och jobbar gärna agilt och datadrivet. Vi kallar vår arbetsprocess MLP, Minimum Lovable Product, där vi jobbar med 1) en tydlig Mätplan, 2) Idégenerering, för att kunna 3) Prioritera och detaljera och hitta 4) Tidig affärsnytta, som vi hela tiden följer upp aktivt för att jobba med 5) Ständig förbättring, som baseras på 6) Datadriven utveckling – en tydlig och enkel modell som hjälper oss, och framförallt våra kunder, att hela tiden bli bättre.

På Spot On jobbar vi alltid med vår kunds affär i centrum, tillsammans med våra kunder. Just det där "tillsammans" gillar vi extra mycket, för det har visat sig vara en framgångsfaktor. Dels når våra kunder resultat mycket snabbare och dels blir det roligare att jobba – för oss alla.

Våra 30 medarbetare har sin bakgrund inom e-handel, webb- och systemutveckling, BI och affärsutveckling. Bolaget har funnits sen 2011 och startade i Jönköping, och har nu även kontor i Göteborg och Stockholm.

Kontaktperson

Julia Runfeldt

Telefon

0761-33 51 58

Ort(er)

Jönköping
Göteborg

Webbplats

www.spoton.se

Vill du komma i kontakt med en av våra partners?

Vi träffas gärna för att prata om ditt företags digitala planer och hur vi tillsammans med en av våra partners kan förverkliga dem.

0 / 255

Jag godkänner att Litium lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddspolicyn.