Ledyer

Ledyer är en betalningslösning som är skräddarsydd för B2B- och B2G-handel. Vi förstår de utmaningar kunder och handlare möter i sina dagliga ansträngningar att sälja och köpa produkter online. Det handlar inte bara om att byta pengar mot varor eller tjänster; det handlar om att spara värdefull tid och resurser. 

 Ledyer erbjuder en komplett betalningslösning där slutkunden är någon form av företag, förening, kommun, region eller annan verksamhet. Köpupplevelsen anpassas efter vilken typ av verksamhet som lägger beställningen. 

Tänk dig ett scenario där säljare kan fokusera på det de gör bäst - att visa upp sina produkter och växa sina företag - utan bördan av komplexa betalningsprocesser. Ledyer effektiviserar och förenklar dessa transaktioner, vilket frigör värdefull tid för er som handlare att koncentrera sig på kärnverksamheten. 

Ett samarbete med Ledyer ger dig fler kunder som köper mer och gör det oftare. Det är det enklaste sättet att öka din försäljning och ditt ordervärde. Med Ledyer har du möjlighet att själv stå risk eller välja att alltid få betalt av Ledyer, och dina kunder betalar oss senare. Det kan inte bli enklare! 

.

Kontakt