ChannelEngine

ChannelEngine.com grundades i Nederländerna 2013 och är en ledande plattform för marknadsplatsintegration. Plattformen används flitigt av e-handelshandlare, grossister och varumärken för att koppla deras system till marknadsplatser, jämförelsesajter och till och med dropship-kunder. ChannelEngine tillhandahåller avancerad orderintegration, full lagersynkronisering, smart prissättning och affärsregler. Detta gör professionell försäljning på flera plattformar enkel och helt kompatibel med dina befintliga processer.

Litium + ChannelEngine

Genom att skapa en sömlös integration mellan Litium och marknadsplatser kan vi ge företag möjlighet att automatisera och maximera sin försäljningspotential internationellt. Med ChannelEngine-tillägget kan du automatiskt importera och uppdatera din produktinformation, så att du kan behålla din Litium PIM som primär källa. Lager- och prisförändringar synkroniseras också.

Försäljningen är också automatiserad, med marknadsplatsordrar som automatiskt skapas i Litium. Sedan, när en försändelse skickas, kan Litium meddela ChannelEngine och marknadsplatsen med spårningsinformation.

Kontaktperson

  • Richard Noordervliet
    +31 6 29 64 22 24