Perpello logo
Litium Solution Partner

Om Perpello

Varje kund förtjänar en personlig och enkel upplevelse, oavsett om mötet sker i en fysisk butik eller online. 

Perpello finns för att möjliggöra detta. Långsiktig framgång handlar om en förmåga till konstant förändring, och få områden är så snabbrörliga som det digitala. Vi hittar de delar som är viktigast att arbeta med för att underlätta den digitala handeln, och har förmågan att genomföra förändringen både i verksamheten och i tekniken.

Perpello står för att driva på, och vi använder den kraften för att föra den digitala handeln framåt. Vi vill göra det lätt, roligt och lustfyllt att handla online. Vi hjälper dig att skapa en upplevelse som får dina kunder att älska dig.

I Perpello samlar vi personer med kompetens kring handel i digitala kanaler. Vi bygger vidare på den förändringskraft och trygghet i IT-projekt våra systerbolag Centigo och Accigo är kända för. Vi är en del av Business Wellness Group, och vår utgångspunkt är att digital handel behöver drivas med en förståelse för helheten och kompetens inom både affären, processerna och tekniken.

 

Kontaktperson

Karin Gidlöf

Telefon

073 661 30 66

Ort(er)

Stockholm

Webbplats

perpello.se

KUNDPROJEKT

Vill du prata direkt med Perpello?

Vi träffas gärna för att prata om ditt företags digitala planer. Skriv in dina uppgifter så hör vi på Perpello av oss direkt!

0 / 255

Jag godkänner att Litium lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddspolicyn.