Litium Solution Partner

Om Great IT

Great IT har både en bred och djup kunskap om hur man bäst skapar och vidareutvecklar ett företags digitala närvaro. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat strategi, webb, e-handel, UX/BX till såväl små som stora företag i Sverige.  
 
När ni står inför ett förändrings- eller förbättringsarbete, så kan Great IT på ett anpassat sätt fylla på med expertkunskap där det behövs. Både för att stärka upp och ge självförtroende hos er på beställarsidan, och för att ställa tydliga och professionella krav från leverantörssidan. 
 
Great IT:s konkurrenskraft består bland annat i att vi är mycket erfarna inom flertalet branscher. Vi erbjuder skräddarsydda, kraftfulla och effektiva paketeringar som ger förutsättning för långa samarbeten och goda kundrelationer. Er affärsnytta står alltid i första rummet.  
 
Jämfört med våra större branschkollegor så är vi väldigt smidiga och snabbfotade. Great IT är alltid tillgängliga och enkla att samarbeta med. Vi är snabba på att hjälpa våra kunder och alltid villiga att tänka utanför boxen för att lösa våra kunders behov.
 

Kontaktperson

Daniel Eldrup

Telefon

073-727 74 41

Ort(er)

Malmö

Webbplats

www.greatit.se

KUNDPROJEKT