Litium Solution Partner

Om dizparc

dizparc skapar digitala möjligheter och konkurrensfördelar för små- och medelstora företag. Genom ett gediget verksamhetskunnande i kombination med vår kunskap om nya tekniska lösningar hjälper vi våra kunder att ta nästa steg i sin digitala utveckling. dizparc erbjuder tjänster inom IT, från affärsutveckling och rådgivning till leverans av lösningar och förvaltning.

Vi vet att digitalisering inte bara handlar om att utveckla nya tjänster, produkter och affärsmodeller. Lika ofta är uppdraget att använda vår kompetens och erfarenhet för att utmana gamla sanningar och förenkla den befintliga verksamheten.

Vi är ett ungt företag men vi har en historia och erfarenhet som få andra. Det är också därför långsiktighet alltid är en del av vårt erbjudande. Vi tror på långa relationer som gärna får växa över tid. Istället för kortsiktiga satsningar med tveksam nytta hjälper vi våra kunder att bryta ner utmaningarna och förstå möjligheterna både på kort och lång sikt.

För våra uppdragsgivare brukar det vi gör visa sig i bättre lönsamhet, enklare processer, ökad konkurrenskraft, nya affärer och mer nöjda kunder.

Kontaktperson

Martin Tiinus

Telefon

072-161 47 74

Ort(er)

Växjö
Halmstad
Jönköping
Värnamo
Anderstorp
Nässjö
Stockholm
Umeå

Webbplats

www.dizparc.se