Ateles logo
Litium Solution Partner

Om Ateles

Baserat på väletablerade standardsystem, stark kompetens och företagets grundvärderingar levererar Ateles den bästa lösningen inom modern handel till medelstora och stora kunder.

Vi är övertygade om att smart digitaliserad handel ger stabil framgång över tid för våra kunder. Ateles har verksamhet i Norden och våra medarbetare har tillsammans sedan starten 2001 byggt stark kompetens av vad som krävs för att leverera den bästa lösningen.

Våra kärnvärden för vårt gedigna arbete är:

  • Stabilitet: I allt och alla - Vi är experter på att leverera exceptionellt bra lösningar. Inte de dyraste eller de billigaste, men absolut de mest stabila. Det skapar en trygghet för våra kunder att fokusera på sin tillväxt!
  • Prestanda: I allt och alla - Den bästa lösningen är den som presterar bäst efter de möjligheter som finns. Vi utvecklar och integrerar lösningar samt konsulterar med fokus på största möjliga tillväxt, dvs med högst prestanda!
  • Lönsamhet: I allt och alla - Alla kan bygga något, få kan skapa en lönsam lösning. På Ateles vet vi att modern handel handlar om just det - lönsamhet. Genom att skapa de bästa lösningarna med störst lönsamhet hjälper vi våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet och därigenom på långsiktig lönsamhet. 

Kontaktperson

Sverre Øier

Telefon

013-21 10 20

Ort(er)

Linköping
Stockholm
Oslo

Webbplats

www.ateles.se

KUNDPROJEKT

Vill du komma i kontakt med en av våra partners?

Vi träffas gärna för att prata om ditt företags digitala planer och hur vi tillsammans med en av våra partners kan förverkliga dem.

0 / 255

Jag godkänner att Litium lagrar och behandlar mina personuppgifter enligt dataskyddspolicyn.