dizparc

dizparc skapar digitala möjligheter och konkurrensfördelar för små- och medelstora företag. Genom ett gediget verksamhetskunnande i kombination med vår kunskap om nya tekniska lösningar hjälper vi våra kunder att ta nästa steg i sin digitala utveckling. dizparc erbjuder tjänster inom IT, från affärsutveckling och rådgivning till leverans av lösningar och förvaltning.

Vi vet att digitalisering inte bara handlar om att utveckla nya tjänster, produkter och affärsmodeller. Lika ofta är uppdraget att använda vår kompetens och erfarenhet för att utmana gamla sanningar och förenkla den befintliga verksamheten.

Vi är ett ungt företag men vi har en historia och erfarenhet som få andra. Det är också därför långsiktighet alltid är en del av vårt erbjudande. Vi tror på långa relationer som gärna får växa över tid. Istället för kortsiktiga satsningar med tveksam nytta hjälper vi våra kunder att bryta ner utmaningarna och förstå möjligheterna både på kort och lång sikt.

För våra uppdragsgivare brukar det vi gör visa sig i bättre lönsamhet, enklare processer, ökad konkurrenskraft, nya affärer och mer nöjda kunder.

Kontakt

Orter

 • Växjö
  Halmstad
  Jönköping
  Värnamo
  Anderstorp
  Nässjö
  Stockholm
  Umeå