C.A.G Ateles

Ateles är ett techbolag som bygger platformar och utvecklar lösningar med fokus på er affär. Vi inser att utveckling är en tech-fråga men framgång är en försäljningsfråga (CRO, Conversion Rate Optimization). Genom att kombinera dessa områden bygger vi platformar med fokus på affär och konvertering. Någonting vi är övertygade om att det krävs idag.

Vårt uppdrag är att skapa en framgångsrik e-handel och att driva alla våra kunders KPI:er med tjänster inom allt från idé till genomförande, BO och support. Inför varje projekt sätter vi ihop ett unikt team av duktiga kollegor med alla de kompetenser som krävs för att lyckas utifrån era utmaningar, ambitioner och mål.

Vi är idag 50-talet digitala experter på kontor i Stockholm, Linköping och Oslo och jobbar med hela den nordiska marknaden.

Sedan januari 2021 ingår Ateles i koncernen C.A.G Group AB.

Baserat på ledande plattformar bygger vi en framtidssäker e-handelslösning anpassad efter dina behov. Vi genomför smarta integrationer och ger dig alla förutsättningar för att bedriva en framgångsrik digital handel med Unified Commerce / Omnikanal, PIM, CMS

Trafik är livsblodet för all digital verksamhet. Konvertering är hur din verksamhet blir lönsam. Vi hjälper dig att synas, hittas och väljas av din målgrupp, och vi gör allt som krävs för att omvandla dina besökare till kunder genom SEO, SEM, CRO, Influencer Marketing, Creative

Från strategi till aktivering arbetar vi för att tydliggöra identiteten på ditt varumärke. Vi tar fram strategier och idéer för ditt brand. Vi skapar content som bygger moderna digitala varumärken med tydlig avsändare på ett nytt och oväntat sätt.

✔ UX & grafisk design

✔ Branding

✔ Content creation

Kom ihåg

Vi älskar e-handel och inser att hårt arbeta kan ta oss långt men att smart arbete tar oss ännu längre. Därför är vi spjutspetsen inom digital handel och alltid uppdaterade för att driva branschen framåt. Vi vill skapa en partnerrelation där vi tillsammans bygger och växer er e-handel över tid. Vi vill förstå ert företag, era mål, era kunder och lägger vi stor vikt vid att utveckla e-handel tillsammans med er.

Kontakt

Orter

  • Oslo
  • Linköping
  • Stockholm